• Toughbook visszavásárlási program

Toughbook visszavásárlási program

Most még többet adunk nem használt számítástechnikai eszközeiért.

Ha több mint 10 leselejtezésre váró laptoppal rendelkezik, és azok a követelményeknek megfelelő állapotban vannak, kihasználhatja a Toughbook visszavásárlási program előnyeit.

A szolgáltatás igénybe vételével hatékonyan vonhatja ki informatikai eszközei közül a régi Toughbook készülékeket, és eszközei révén további értékekhez juthat.

Minden eszközből az elfogadott nemzetközi szabványoknak megfelelően távolítjuk el az adatokat, és ennek igazolására tanúsítványt is adunk Önnek. Így bizonyos lehet benne, hogy fontos üzleti adatai semmiképp nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Begyűjtjük és hasznosítjuk nem Toughbook márkájú készülékeit is, amennyiben új Toughbook notebookra kívánja cserélni azokat.

A Toughbook visszavásárlási programban való részvétele semmiképp nem sérti az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló WEEE irányelvben rögzített jogait.

Ha szeretne többet tudni erről az értékes szolgáltatásról itt letöltheti a tájékoztató pdf-et, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Cím: 

Panasonic Computer Products Europe Service Centre,
Building B4, 

Wyncliffe Road, 

Pentwyn, 

Cardiff, 

CF23 7XB

E-mail: toughbook.buyback@eu.panasonic.com