• Specialist Engineering

Speciális igényekre tervezve

Szakértőktől, szakértőknek

Versenytársainkkal ellentétben mi nem használunk külső gyártók által fejlesztett részegységeket a Panasonic Toughbookokban – minden egyes alkatrészt magunk fejlesztünk és gyártunk, így a gépek minden egyes jellemzőjét és funkcióját célirányosan dolgozhatjuk ki, mindezt pedig rendkívül szigorú minőségellenőrzési rendszerrel egészítjük ki.

A strapabíró útitárs

A laptopok az esetek felében irodán kívüli használat közben sérülnek meg, pl. a felhasználó leejti, vagy valamilyen külső behatás éri a gépet. Leggyakrabban a kijelző, a ház és a merevlemez sérül, ezért a Toughbookokat úgy alakítottuk ki, hogy megfelelő védelmet nyújtson e részegységek számára. A Toughbookok háza magnézium ötvözetből készül, ami lényegesen nagyobb igénybevételek elviselésére képes, mint a hagyományosan alkalmazott műanyag házak.

A kijelzőt rugalmas rögzítés és magnézium ötvözetből készült, vastagított keret védi az ütésektől és a rázkódástól. A merevlemezt egy speciális, új fejlesztésű anyag veszi körül, amely nagy mértékben elnyeli az ütéseket és a vibrációt.A szélsőséges igénybevételre tervezett modellek teljesítik a MIL-STD 810G¹ szabvány követelményeit az ütésállóság tekintetében, valamint az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállók².

 

A felsorolt munkakörülmények, időértékek és más adatok optimális értékek, amelyek az adott körülményeknek megfelelően eltérhetnek.
¹ Az eszköz független, külső laboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G szabvány 516.6-os módszer IV. előírása alapján (ütésteszt).
² Független tesztlaboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G és IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.