A gyógyszeripar jellemző kihívásainak kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Maximális hatékonyság, körülményektől függetlenül
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Sokan azt gondolják, hogy mobil eszközökkel nem végezhető igazán hatékony munka. Nekik azt tanácsoljuk, hogy próbálják ki valamelyik Toughbook modellt – garantáltan meg fog változni a véleményük. Ezek a katonai szabványoknak megfelelő vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező, tartós és megbízható eszközök kiválóan alkalmasak a terepen dolgozó munkatársak hatékonyságának növelésére.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Valós idejű hozzáférés a szükséges alkalmazásokhoz és adatokhoz, a legmostohább körülmények között is
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan körülmények között is megbízható működést garantálnak, amelyeket más eszközök nem tolerálnak. Ennek köszönhetően a személyzet a legmostohább körülmények között is hozzáfér a digitális formában tárolt adatokhoz és alkalmazásokhoz, amelyeket szerkeszthet is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel kiválóan használhatók speciális alkalmazások, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Higiénia
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A ventilátor nélkül kialakított és az EU kórházi biztonságra vonatkozó előírásait is teljesítő Toughbookok ideális megoldást jelentenek olyan környezetben, ahol a higiénia kritikus jelentőségű. A CF-H2 modell például 42 különböző típusú fertőtlenítőszernek áll ellen.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Hordozhatóság/mobilitás
Hordozhatóság/mobilitás

A gyógyszeriparban dolgozó szakemberek számára rendkívül fontos a mobilitás. Kis méretüknek és praktikus kialakításuknak (pl. tartópánt) köszönhetően a Toughbookok rendkívüli mobilitást kínálnak.

Higiénia
Higiénia

A ventilátor nélkül kialakított Toughbookok – amelyek teljesítik az EU kórházi biztonságra vonatkozó előírásait is – ideális megoldást jelentenek olyan környezetben, ahol a higiénia kritikus jelentőségű. A CF-H1 modell például 42 különböző típusú fertőtlenítőszernek áll ellen.

Adatvédelem
Adatvédelem

Az adatok maximális biztonsága érdekében a jelszavas védelem, a BIOS Kill, a TPM és a merevlemezzár mellett a Toughbookok Recover Pro védelmi és biztonsági mentési szoftvert is tartalmaznak.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.