A pénzügyi szektorban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Az ügyféllátogatások eredményességének növelése
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookokat olyan emberek tervezték és szerelték össze, akik tisztában vannak a pénzügyi szektorban tevékenykedő szervezetek igényeivel, és azzal, hogy üzleti szempontból rendkívül fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és visszatérjenek.

A Toughbookok azt is lehetővé teszik, hogy a mobil értékesítési képviselők bővítsék az általuk nyújtott szolgáltatások körét a látogatások során, ami további bevételt jelent a vállalkozás számára.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Üzleti szempontból kritikus adatok elérése terepen
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan körülmények között is megbízható működést garantálnak, amelyeket más eszközök nem tolerálnak. Ennek köszönhetően a terepen dolgozó munkatársak bármikor hozzáférhetnek a digitális formában tárolt adatokhoz, amelyeket módosíthatnak is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel bármilyen feladat – akár biztosítási kárfelmérés is – elvégezhető a helyszínen, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb műszaki dokumentációval is megbirkóznak.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Digitális információk szolgáltatása ügyfelek számára, terepen
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A pénzügyi szektorban az ügyfelek gyors és pontos információszolgáltatást igényelnek. Nem szívesen várják meg, míg a szakember felveszi a kapcsolatot a központi irodával, vagy akár visszatér oda. Ebben a helyzetben nagy segítséget jelentenek a Toughbookok.

Csatlakozási lehetőségeik és tartósságuk lehetővé teszi az információk valós idejű továbbítását, körülményekről függetlenül. Ez pedig nagyobb ügyfélelégedettséget és nyereségesebb projekteket jelent.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Jól látható képernyő
Jól látható képernyő

A szabadban végzett munkálatok során gyakran okoz problémát a vakító napsütés, amely akár nullára is csökkentheti a kijelzőn megjelenő tartalom láthatóságát. A speciális technológiai megoldást alkalmazó Toughbookok képernyője azonban ilyen körülmények között is kiválóan látható, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig éjszaka is jól használható.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a pénzügyi szektorban való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.