Az egészségügyi szektorban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a helyszíni ellátást nyújtó egészségügyi szakemberek hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Hozzáférés elektronikus betegadatokhoz az ellátás helyén
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A betegadatok megbízható távoli elérése megkönnyíti a helyszíni ellátást nyújtó személyzet munkáját, így azoknak több idejük marad a betegek magas színvonalú ellátására. A Toughbookok az ágazatban egyedülálló csatlakozási lehetőségekkel és olyan további jellemzőkkel támogatják a helyszíni ellátást nyújtó szakemberek munkáját, mint a nagy kapacitású akkumulátorok és a továbbfejlesztett adatvédelem.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Elektronikus betegadatok elérése higiénikus környezetben
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A ventilátor nélkül kialakított Toughbookok – amelyek teljesítik az EU kórházi biztonságra vonatkozó előírásait is – ideális megoldást jelentenek olyan környezetben, ahol a higiénia kritikus jelentőségű. A CF-H2 modell például 42 különböző típusú fertőtlenítőszernek áll ellen.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Összetett egészségügyi feladatok automatizálása a helyszíni ellátás során
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Az olyan feladatok automatizálása, mint a gyógyszerek kiosztása vagy az élettani paraméterek begyűjtése fokozza az egészségügyi személyzet hatékonyságát és csökkenti a hibák számát. A Panasonic Toughbook CF-H2 olyan speciális lehetőségekkel segíti az egészségügyi személyzet munkáját, mint az integrált vezeték nélküli csatlakozás, az intelligenskártya-olvasó, kamera, RFID, vonalkódolvasó és HSPA. A könnyű, ultramobil modell kiváló választás a helyszíni ellátásban dolgozó szakemberek számára.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Hordozhatóság/mobilitás
Hordozhatóság/mobilitás

A helyszíni ellátást végző egészségügyi szakemberek számára rendkívül fontos a mobilitás. Kis méretüknek és praktikus kialakításuknak (pl. tartópánt) köszönhetően a Toughbookok rendkívüli mobilitást kínálnak.

Higiénia
Higiénia

A ventilátor nélkül kialakított Toughbookok – amelyek teljesítik az EU kórházi biztonságra vonatkozó előírásait is – ideális megoldást jelentenek olyan környezetben, ahol a higiénia kritikus jelentőségű. A CF-H1 modell például 42 különböző típusú fertőtlenítőszernek áll ellen.

Adatvédelem
Adatvédelem

Az adatok maximális biztonsága érdekében a jelszavas védelem, a BIOS Kill, a TPM és a merevlemezzár mellett a Toughbookok Recover Pro védelmi és biztonsági mentési szoftvert is tartalmaznak.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.