Pénzügyi ágazat

A pénzügyi szolgáltatók munkafolyamatainak átformálása

Azoknak a szervezeteknek, amelyek például biztosítási ügyekben helyszíni kárfelmérést végeznek, épületek és ingatlanok értékbecslésével foglalkoznak vagy mobil értékesítést végeznek, rendkívül fontos, hogy olyan eszközzel rendelkezzenek, amely körülményektől függetlenül megbízható teljesítményt nyújt.

Ezért jelentenek ideális megoldást az Intel® Core™ i5 vPro™ processor processzorral szerelt Toughbookok a pénzügyi ágazatban tevékenykedő szervezetek számára.

Nagy teljesítményű csatlakozási lehetőségeiknek, nagy teljesítményüknek, hordozhatóságuknak és rendkívül masszív kialakításuknak köszönhetően a Toughbookok nagy mértékben növelik az ágazatban tevékenykedő szakemberek hatékonyságát. Ráadásul alkalmazásuk teljesen feleslegessé teszi a papíralapú dokumentumok használatát. Időjárási viszonyok – a Toughbookok hóban, esőben és ragyogó napsütésben is tökéletesen használhatók, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést. Szükségtelenné teszik más eszközök használatát.

A Toughbookok segítségével a pénzügyi szektorban tevékenykedő vállalkozások lényegesen produktívabban és nyereségesebben végezhetik munkájukat.

Most azt szeretnénk megmutatni Önnek, hogyan járulhatnak hozzá a Toughbookok szervezete hatékonyságának növeléséhez,

hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

 

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.