• Megoldások testre szabása

    Szerelje fel dolgozóit tökéletes strapabíró eszközökkel! A márkát, a telepítéseket, az alkalmazásokat és a biztonsági beállításokat egyaránt testre szabhatja.

  • Solution Customisation

    Ensure your workforce are equipped with the ultimate rugged devices. Customise your branding, installations, applications, and security settigs.

Solution Customisation

Szabja személyre TOUGHBOOK megoldását márkája és vállalata igényei szerint!

Miután megalkottuk a tökéletes TOUGHBOOK megoldást, segítünk márkája és vállalata igényei szerint, pontosan testre szabni azt.

Ennek köszönhetően javulni fog munkatársai hatékonysága és produktivitása, a Panasonic dedikált projektmenedzserei pedig gondoskodnak az egyszerű és zökkenőmentes bevezetésről.

Testre szabott TOUGHBOOK

  • Márka
  • Telepítések
  • Alkalmazások
  • Biztonsági beállítások
  • Adatok

Márka

Éreztesse mindenütt jelenlétét!

Vállalata logóját a TOUGHBOOK eszköz külsején elhelyezve mindenütt kiemelheti márkáját a tömegből.

COMING SOON

Egyedi BIOS készítése

Biztonságos bevezetés az Ön igényei szerint

A normál gyári BIOS-beállítások előkonfigurálásától kezdve a teljes egyedi BIOS szolgáltatásig – egyénre szabott beállításokkal. A szolgáltatás a teljes körű tesztelést és minőségellenőrzést is magában foglalja.

COMING SOON

Egyéni szoftverkép készítése

Egységes kép megalkotása

Szakértőink Önnel közösen készítik el a belső folyamataihoz és IT-infrastruktúrájához tökéletesen illeszkedő, testre szabott szoftverképet.

COMING SOON

Szoftverkép-telepítési szolgáltatások

Azonnali produktivitás

Többféle módszerünk is van a vállalati szoftverkép klónozására és telepítésére, hogy a TOUGHBOOK eszközök megérkezésük után egyből készen álljanak a használatra. Így gyorsabb és gördülékenyebb lesz a bevezetés, kevesebb az üzemkiesés és a szervezet minden szintjén egységesebb a szoftverhasználat.

COMING SOON

Windows Autopilot

Betöltés. Bejelentkezés. Indulás.

Az egyszerű felhőalapú szoftvereszköz lehetővé teszi, hogy a TOUGHBOOK noteszgépet még a végfelhasználóhoz való kiszállítás előtt teljes körűen konfigurálják és telepítsék. A felhasználó így a „kulcsrakész” használat kifogástalan élményét élvezheti – percekkel a bejelentkezés után használatba veheti eszközét. Mindezt anélkül, hogy az IT beavatkozására lenne szükség.

Tudjon meg többet

Megoldások egy dobozban

A tökéletes csomag

Amennyiben további eszközökre és technológiára lenne szüksége a TOUGHBOOK megoldás részeként, többféle – az összes komponenst egy dobozban tartalmazó – csomagot kínálunk. Akár márkajellel ellátott tokban szállított, teljesen egyedi diagnosztikai készlet rendelésére is van lehetőség.

COMING SOON

ProServices Protect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a Toughbook technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

Egyedülálló, kamatmentes havi díjas konstrukció TOUGHBOOK-megoldásokhoz.

További információk