• TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 31 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK 54 TOUGHBOOK 54 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK D1 TOUGHBOOK D1 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK G1 TOUGHPAD Q2 TOUGHPAD M1 TOUGHPAD M1 TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK XZ6

A Panasonic Computer termékmegoldások termékpalettája

TOUGHBOOK termékek és kiegészítők

Kéziszámítógépek, táblagépek, hagyományos vagy levehető billentyűzetű „kettő az egyben” noteszgépek – a TOUGHBOOK portfóliója a következő strapabíró eszközüket kereső felhasználók minden igényét lefedi.

A választékot sokféle kiegészítő teszi teljessé, amelyek mindegyike azzal a céllal készült, hogy segítsen gazdájának maximális produktivitást elérni a TOUGHBOOK technológiájával.

Akár TOUGHBOOK felhasználóként, akár a vállalata számára strapabíró eszközöket vásárló IT-beszerzőként, viszonteladóként vagy szoftverfejlesztőként keresett fel minket, webhelyünk e részén értékes információt talál a termékek és kiegészítők gazdag választékáról.

A portfólió elemei:

  • Strapabíró noteszgépek– rendkívül tartós eszközök, amelyek 20 év termékfejlesztési és -szállítási tapasztalatait hasznosítják.
  • Strapabíró táblagépek – speciális célgépek a legújabb technológiai innovációkkal, köztük Intel RealSense 3D mérési képességgel és hőkamerával.
  • „Kettő az egyben” eszközök – szélsőséges igénybevételre tervezett, levehető billentyűzetű eszközök, amelyek többféle üzemmódban működnek, és minden környezetben megállják a helyüket.
  • Kéziszámítógépek – zsebméretű, kis súlyú és nagy teljesítményű számítógépek, amelyek több eszköz (kézigépek, okostelefonok, vonalkód-leolvasók) leghasznosabb jellemzőit ötvözik egyetlen speciális csomagban.
  • Kiegészítők – a TOUGHBOOK eszközöket út közben is biztonságosan rögzítő, kifejezetten erre a célra készült autós dokkolómegoldásoktól az áramforrásokon keresztül a mobil iroda megvalósítását segítő portreplikátorokig terjedő kínálat segít még több értéket kinyerni a TOUGHBOOK technológiájából.
  • EPOS-rendszerek – az elektronikus eladáshelyi rendszerek fejlesztésében szerzett 30 éves tapasztalatainkra épülő, legújabb megoldások maximálisan kielégítik napjaink kiskereskedelmi, szabadidős szolgáltatási és vendéglátóipari szereplőinek igényeit.
  • ProServices és Protect– a hardvereket kiegészítő ProServices és Protect megoldások a műszaki tervezés, testreszabás, telepítési támogatás, garancia és a biztonság magas fokát nyújtják.

Szeretne többet megtudni a TOUGHBOOK kiterjedt kínálatáról? Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

A termékpalettát bemutató oldalainkon részletes termékismertetők, műszaki adatok, értékelések, kiegészítőkről szóló útmutatók, ipari alkalmazási példák és számos egyéb anyag várja az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek többek között a termékeink sikerét megalapozó támogatási rendszerünkkel és szolgáltatásainkkal is.

Ha szeretne többet megtudni bármely termékünkről, kiegészítőnkről vagy szolgáltatásunkról, várjuk jelentkezését! A TOUGHBOOK csapata készséggel segít megkeresni a kívánt megoldást, és kideríteni, hogyan támogathatjuk Önöket az üzleti kihívások legyőzésében.