A Toughbook segít megoldani a pénzügyi szolgáltatók kihívásait

A Toughbook és Toughpad táblagépeket, noteszgépeket, levehető billentyűzetű,
„kettő az egyben” rendszereket és kézigépeket kifejezetten a pénzügyi szakemberek
igényeit szem előtt tartva tervezzük. 

Strapabíró mobilitás

 

A pénzügyi szervezetek környezetei sokfélék lehetnek. A mobilitás hatékonysága terén nem tűrnek kompromisszumot. A kicsi, könnyű és rögzíthető Toughbook és Toughpad eszközök integrált fogantyúkkal rendelkeznek, és többféle formaváltozatban rendelhetők. Egyedülállóan strapabíróak, egyes modellek akár a 3 méter magasból történő leejtést is átvészelik. A kiváló hordozhatóságon túl a folyamatos munkavégzést is támogatják. Ráadásul minderre időjárástól és helytől függetlenül képesek. 

 

Erő. Teljesítmény. Produktivitás.

A könnyű Toughpad táblagépek és kézigépek bármilyen fényviszonyok között jól látható  és a többpontos érintésvezérlést is támogató, tükröződésmentes HD képernyővel dolgoznak. Ergonómiai szempontból ideális megoldást jelentenek a sokat utazó pénzügyi szakemberek számára. Legújabb Intel® processzoraik kimagasló teljesítményt nyújtanak, így a gépek még a legkomplexebb technikai vagy jogi dokumentációval is boldogulnak. Iparágspecifikus produktivitásfokozó funkcióik automatizálják a feladatokat, mérséklik a hibakockázatot, és hamarosan még magasabb szintre emelik a hatékonyságot.

Adatbiztonság

A jelszavas védelem, a Trusted Platform Mobile (TPM) és a merevlemez-zár mellett a  Toughbook és a Toughpad hordozható számítástechnika megoldások mindegyikén megtalálható az arcfelismerést is támogató Windows Hello bejelentkezés, a FusionPipe hitelesítés és a NetMotion Wireless biztonságos csatlakozási szoftver. 

Folyamatos hálózati kapcsolat

A natív soros, LAN és VGA/HDMI csatlakozóknak köszönhető kifogástalan vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a felhasználó folyamatosan hozzáfér a fontos adatokhoz és kommunikációs képességekhez – akár rendelésfelvétel, akár adatrögzítés vagy a vizsgálati eredmények mobil elérése a feladat.

Aláírás aktív tollal (opció)

Eszközeink precíziós tollal is használhatják, infravörös érzékelőtechnológiával rögzítik a  biometrikus aláírást, és 1024 nyomásszinttel rögzíthetnek jogilag kötelező érvényű, pontosabb beleegyező nyilatkozatokat. 

 

Várjuk jelentkezését!

Már ma beszélhet a Panasonic-csapat egy tagjával, aki szívesen elmondja, hogyan segítenek a strapabíró Toughbook és Toughpad eszközök növelni a nyereséget, fokozni a hatékonyságot, javítani a minőséget, optimalizálni az értékesítési lehetőségeket és általában véve emelni az ügyfélkiszolgálás színvonalát a pénzügyi szervezeteknél.