A Toughbook segít megoldani az egészségügy kihívásait

A Toughbook és Toughpad táblagépeket, noteszgépeket, levehető billentyűzetű
„kettő az egyben” rendszereket és kézigépeket kifejezetten az egészségügyi
szakemberek igényeit szem előtt tartva tervezzük. 

A betegnyilvántartás az ellátás helyén elérhető 

A dolgozók egész nap biztonságosan hozzáférhetnek bármilyen betegadathoz, így több idejük marad a betegek magas színvonalú ellátására. A Toughbook és a Toughpad páratlan csatlakozást biztosít a 4G LTE opcióknak, a fejlett antennatechnológiának és a továbbfejlesztett adatbiztonsági képességeknek köszönhetően.

 

 

 

Több feladat elvégzése út közben 

A különböző feladatok (pl. élettani paraméterek gyűjtése, gyógyszerkiosztás) automatizálása fokozza az egészségügyi személyzet hatékonyságát és csökkenti a hibák gyakoriságát. A Panasonic Toughbook CF-XZ6 például kimondottan egészségügyi használatra tervezett funkciókkal rendelkezik, pl. levehető billentyűzettel és integrált vezeték nélküli képességekkel.

A könnyű és mobil modell kiváló választás a XXI. század egészségügyi szakemberei számára.

 

Pontos monitorozás és mérés

Az integrált Intel RealSense 3D kamerákkal az egészségügyi személyzet pontosan mérheti és követheti a sebek, a fekélyek és az égési sérülések gyógyulásának folyamatát. Így a szakorvosok távolról is figyelhetik a betegeket, és ritkábban kell kórházba utalniuk őket.

 

Strapabíró mobilitás 

Az egészségügyi környezetek sokfélék lehetnek. A mobilitás hatékonysága terén nem tűrnek kompromisszumot. A kicsi, könnyű és rögzíthető Toughbook és Toughpad eszközök integrált fogantyúkkal és levehető billentyűzettel rendelkeznek. Egyedülállóan strapabíróak, egyes modellek akár a 3 méter magasból történő leejtést is átvészelik. A kiváló hordozhatóságon túl a folyamatos munkavégzést is támogatják. Ráadásul minderre időjárástól és az ellátás helyétől függetlenül képesek. 

 
 

Adatbiztonság

A jelszavas védelem, a Trusted Platform Mobile (TPM) és a merevlemez-zár mellett a Toughbook és a Toughpad hordozható számítástechnikai megoldások mindegyikén megtalálható a Windows Hello bejelentkezés, a FusionPipe hitelesítés és a NetMotion Wireless biztonságos csatlakozási szoftver. 

Egészségügy korlátok nélkül 

A Toughbook és Toughpad eszközök maximális akkumulátor-üzemideje 28 óra. Az akkumulátor leállás nélkül cserélhető, így a gépeket több egészségügyi dolgozó is használhatja a különböző műszakokban vagy a hosszú utazások során.  

 

 

 

Várjuk jelentkezését!

Már ma beszélhet a Panasonic-csapat egy tagjával, aki szívesen elmondja, hogyan segítenek a strapabíró Toughbook és Toughpad eszközök mérsékelni a költségeket, javítani a hatékonyságot, javítani az ellátás színvonalát, és mindezzel emberéleteket megmenteni az egészségügyi szervezeteknél.