Az állami szektorban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Digitális információszolgáltatás ügyfeleknek, a legmostohább körülmények között is
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Az ügyfelek és más érdekeltek pontos és megbízható információkat, kérdéseikre pedig gyors válaszokat igényelnek. Nem szívesen várják meg, míg a szakember felveszi a kapcsolatot a központi irodával, vagy akár visszatér oda. Ebben a helyzetben nagy segítséget jelentenek a Toughbookok.

Csatlakozási lehetőségeik és tartósságuk lehetővé teszi az információk valós idejű továbbítását, körülményekről függetlenül. Ez pedig nagyobb ügyfélelégedettséget és nyereségesebb projekteket jelent.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Adatok és alkalmazások elérése bárhonnan, körülményektől függetlenül
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan körülmények között is megbízható működést garantálnak, amelyeket más eszközök nem tolerálnak. Ennek köszönhetően a terepen dolgozó munkatársak bármikor hozzáférhetnek a digitális formában tárolt adatokhoz, amelyeket módosíthatnak is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel kiválóan használhatók a szektorban alkalmazott speciális alkalmazások, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb műszaki dokumentációval is megbirkóznak.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Több szolgáltató és funkció által nyújtott szolgáltatások kezelése az állami szektorban
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A szolgáltatások és szolgáltatók megfelelő kezelése folyamatos kihívást jelent az állami szektorban tevékenykedő szervezetek számára. A különböző helyeken tárolt adatokhoz és alkalmazásokhoz nem könnyű a hozzáférés, a tervek és információk megosztása a projekt más résztvevőivel folyamatos problémát jelent.

Erre kínálnak megoldást a Toughbookok. A csatlakozási lehetőségek széles skálájának köszönhetően az eszköz helytől függetlenül stabil hozzáférést biztosít a szükséges adatokhoz és rendszerekhez. A Toughbookok rendkívüli masszívak és megbízhatóan ellenállnak a környezeti hatásoknak, ami folyamatos és megbízható adatelérést biztosít. Az olyan funkcióknak köszönhetően pedig, mint a GPS, a beépített kamera, a HSPA és az alkalmazás-specifikus modulok, a Toughbookok több eszköz használatát váltják ki.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Vezeték nélküli kapcsolat
Vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált WLAN modul és az opcionális HSPA akár szabadtéri viszonyok között is lehetővé teszi például digitális képek készítését és küldését.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak az állami szektor munkafolyamatainak támogatására. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Adatvédelem
Adatvédelem

Az adatok maximális biztonsága érdekében a jelszavas védelem, a BIOS Kill, a TPM és a merevlemezzár mellett a Toughbookok Recover Pro védelmi és biztonsági mentési szoftvert is tartalmaznak.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.