• Panasonic Computer termékmegoldások

Adatvédelmi irányelv

Ez az adatvédelmi irányelv csak a business.panasonic.eu címen elérhető, a Panasonic Marketing Europe GmbH és annak vállalatai, illetve leányvállalatai (együttesen „a Vállalat”) tulajdonában álló webhelyre vonatkozik.

Adatvédelmi irányelv a webhelyen

 

A Vállalat arra törekszik, hogy az Alapvető üzleti filozófiánkkal összhangban kiváló termékek és szolgáltatások nyújtásával elnyerje az ügyfeleink megelégedettségét és bizalmát. A cél elérésére tett erőfeszítéseink részeként a következő irányelvet léptettük életbe az Ön Vállalat webhelyén összegyűjtött személyes információinak védelme érdekében.

 

1. A Vállalaton belül minden szervezetben egy adott személy van kinevezve a személyes adatok védelmére az ilyen információk megfelelő kezelése céljából.

2. Az olyan esetekben, amikor meg kell adnia vagy regisztrálnia kell az Önt személyesen azonosító személyes információkat – például a nevet, címet, e-mail-címet vagy telefonszámot –, a Vállalat informálni fogja Önt a felhasználás céljáról, valamint arról, hogy kivel léphet kapcsolatba az esetleges kapcsolódó kérdésekkel. Mindig csak a megfelelő célhoz szükséges mennyiségű információkat kell megadnia.

3. A Vállalat csak olyan céllal használja fel a személyes információkat, amelyben Ön beleegyezett.

4. A Vállalat nem adja át és nem teszi közzé az Ön személyes információit harmadik feleknek, kivéve, ha Ön előzőleg beleegyezett abba, hogy a Vállalat közzéteheti az információkat, ha az 1) a munka kiadásához vagy 2) igazolható okból szükséges.

5. Ha meg szeretné tekinteni a személyes információit, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba a megfelelő kapcsolattartóval, akinek az elérhetősége azon a webhelyen található, amelyen Ön a személyes információit megadta vagy regisztrálta. A Vállalat törekszik a kérelmének megfelelő megválaszolására.

6. A Vállalat megteszi a tőle elvárható erőfeszítéseket a személyes információk biztonságos kezeléséhez szükséges védelem karbantartásának és fejlesztésének biztosítása érdekében.

7. A vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak való megfelelés mellett a Vállalat folyamatosan törekszik a személyes információk védelmére hozott intézkedések fejlesztésére és javítására.
o Az Ön által megadott vagy regisztrált személyes információkra vonatkozó kérdésekkel, illetve az ilyen információkra vonatkozó kérelmekkel kapcsolatban forduljon a megfelelő kapcsolattartóhoz, akinek az elérhetősége azon a webhelyen található, amelyen az információt megadta.
o Kérjük, a Vállalat adatvédelmi irányelvével kapcsolatos kérdéseit a psceuwebmasters@eu.panasonic.com címre küldje
o Ha Ön 13 évnél fiatalabb, akkor a személyes információk elküldése előtt be kell szereznie a szülője vagy gondviselője beleegyezését.

Copyright © 2013 Panasonic Europe Ltd. 
Minden jog fenntartva