Legyen a partnerünk!

Miért érdemes a Panasonic Toughbook- és Toughpad-partnerének lenni?

A Panasonic a világ legismertebb, legmegbecsültebb és legmegbízhatóbb márkáinak egyike. A Panasonic Toughbook- és Toughpad-partnereként piacvezető vállalathoz csatlakozhat. A VDI piacelemzői szerint 2015-ben is a Panasonic uralta a strapabíró notesz- és táblagépek európai piacát. Piaci képességeink, egyedülálló termékeink, megoldásaink és szolgáltatásaink Ön előtt is új lehetőségeket tárnak fel.

Soha nem versenyzünk partnereinkkel, ellenben rendelkezésükre bocsátjuk azt a szakértelmet, amelynek birtokában közös értékajánlatunkból új lehetőségeket kovácsolhatnak.

A Toughbook Engage Partnerprogram 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb támogatást.

A Panasonic dedikált Partnerprogramja keretében az Önhöz hasonló partnerek rengeteg új lehetőséghez jutnak, és még több értéket kínálhatnak ügyfeleinknek. Abban is segítünk, hogy ki tudjon tűnni a piaci tömegből, és jól tudja hasznosítani a sikerhez szükséges eszközökhöz kapott hozzáférést. Csak az Ön támogatásával tudjuk új ügyfelekhez és új piacokra eljuttatni megoldásainkat. A többszintű Engage Toughbook Partnerprogramot kifejezetten az Ön igényeire szabtuk – legyen disztribútor, viszonteladó, vagy független szoftverszállító (ISV). A Program öt partneri szintet kínál – regisztrált (Registered), kiemelt (Premier), disztribútor, ISV és minősített ISV. Ezek mindegyike a képességek és a szakértelem más-más szintjét képviseli: