• COMPASS

    Navigate AndroidTM with ease

Panasonic COMPASS – Complete Android Services and Security (Teljes körű Android-szolgáltatások és -biztonság)

Az Androiddal vállalati környezetben felmerülő problémák megoldása

Mivel az Android-alapú mobileszközök vállalati környezetben való használata egyre nő, számos vállalat kihasználja a megnövelt rugalmasság, a testreszabási lehetőségek és a csökkentett bevezetési költségek előnyeit. Azonban az Android-alapú kézi eszközöket és táblagépeket korán bevezető vállalatok felismerték ezeknek az eszközöknek a kezelésével és biztonságával kapcsolatos hosszú távú kihívásait.

Ide kattintva megtekintheti a tanulmányunkat, amelyből jobban megismerheti az Android-alapú táblagépekkel és kézi eszközökkel végzett munka vállalati környezetben jelentkező kihívásait

Az Android által kínált előnyök kihasználása vállalati környezetben

A Panasonic COMPASS mindent biztosít a Panasonic szélsőséges igénybevételre tervezett Android-alapú táblagépek és kézi eszközök vállalaton belüli bevezetéséhez és kezeléséhez. A rendszer kialakításának köszönhetően kihasználhatja az Android operációs rendszer rugalmassága által nyújtott előnyöket, miközben biztos lehet benne, hogy a Panasonic eszközei által kínált alkalmazások, kezelés és biztonság megfelel a vállalati felhasználás követelményeinek.

   

Áttekintés: A Panasonic COMPASS öt alapvető kezelési összetevője

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

Lehetőséget biztosít, hogy a vállalati követelményeknek megfelelően testre szabja az Android operációs rendszert a Panasonic eszközén. FOTA (Firmware over the air – Firmware vezeték nélkül), speciális FOTA és SCOMO (Software Component Management Object – Szoftverösszetevő-kezelési objektum) szolgáltatásokból áll, amelyek kielégítenek minden frissítési és kezelési igényt.

EMM- (Enterprise Mobility Management – Vállalati mobileszköz-kezelés) tanúsítványok, licencek és testreszabott MDM-kliensek kifejezetten a Panasonic hardverhez létrehozva.

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Lehetővé teszi az AFW (Android for Work – Android vállalati használata) megvalósítását, így a vállalatok elkülöníthetik és biztonságosan kezelhetik a vállalati és személyes adatokat és alkalmazásokat egyetlen eszközön. A Panasonic által tanúsított, más gyártók biztonsági megoldásai az eszköz biztonságának növeléséhez.  

A megfelelő Panasonic Android-alapú eszköz megkeresése a mobil munkaerő számára

A Panasonic Toughpad 2011-ben bemutatta az első, vállalati környezethez tervezett, Android-alapú eszközét, és jelenleg a piacvezető, Android-alapú, szélsőséges igénybevételre tervezett táblagépek és kézi eszközök széles választékát kínálja 4,7; 5; 7 és 10,1 hüvelykes képernyőkkel a mobil munkaerő igényeinek kielégítéséhez. Kattintson ide a vállalati igényeinek megfelelő Panasonic Android-eszköz megkereséséhez.

   

 

*Az AndroidTM a Google Inc bejegyzett végjegye.