• Megoldástervezés

    A szakértőink együttműködnek az Ön vállalkozásával, hogy teljes mértékben megismerjék az igényeit és a felmerülő kihívásokat annak érdekében, hogy a külső munkavégzés hatékonyságát növelő megoldásokat biztosítsunk a Toughbookhoz vagy a Toughpadhez.

Megoldástervezés

Szakértőink együttműködnek az Ön vállalkozásával, hogy teljes mértékben megismerjék az igényeit és a felmerülő kihívásokat annak érdekében, hogy a külső munkavégzés hatékonyságát növelő megoldásokat biztosítsunk a Toughbook vagy Toughpad eszközhöz.

Nincs két egyforma vállalkozás.

A ProServices Solution Engineering Toughbook vagy Toughpad gépét szimpla eszközből teljes körű megoldássá változtatja, amely harmonikusan beilleszkedik az Ön környezetébe.

A Toughbook és Toughpad eszközeink nem csak rugalmasak, de sokoldalúak is. A megoldáskonzultációt és -tervezést is magában foglaló teljes körű terméktestreszabástól az egyéni csomagolásig és harmadik fél akkreditációjáig a Tough eszközök gördülékenyen együttműködnek a jelenlegi eszközeivel.

Egyedi dokkolómegoldások

Emelje Toughbook- vagy Toughpad-megoldását a következő szintre az egyéni dokkolómegoldásokkal. Tetszőleges járművel integrálható, így egyszerűen létrehozhatja mobilirodákból álló flottáját az útközben végzett munka hatékonyságának maximalizálásához.

Külső beszállítók termékei

Külső beszállítók sokféle termékét kínáljuk a Toughbook illetve Toughpad megoldás funkcionalitásának továbbfejlesztésére – teljes körűen tesztelve és minősítve, a Panasonic támogatásával.

Egyedi termékdizájn

Házon belüli tervezési képességeinknek köszönhetően igény szerinti műszaki tartalommal ellátott, testre szabott megoldásokat tervezünk és szállítunk.