• Software Solution Partners

Szoftvermegoldás keresése

A legjobb megoldás minden üzleti igényre

A Panasonic Toughbook és Toughpad eszközöket minősített független szoftverszállítók (ISV-k) exkluzív hálózata támogatja a különböző iparágakban. A hozzáértő ISV-partnereink által kínált megoldásokat kifejezetten termékeinkre és szolgáltatásainkra tesztelték és tanúsították.

 • Sygic

  A Sygic a világszerte több mint 200 millió sofőr által használt, fejlett navigációs alkalmazás fejlesztője. A flottamenedzsment, járműkövető, útvonaltervező és optimalizációs megoldásokat támogató, flottákhoz készült SDK-val és vállalati használatra alkalmas térképekkel kiegészített Sygic Professional GPS Navigation alkalmazást több mint 2000 flotta használja világszerte a szállítmányozás, a logisztika, a csomagszállítás, a terepi munkavégzés, a gépkocsigyártás, a közműipar és a kommunális szolgáltatások területén, valamint a készenléti szolgálatoknál.
  Az offline módban is működő Sygic Professional GPS Navigation időablak beállítását támogató, tehergépjármű-specifikus útvonaltervező funkciókkal rendelkezik. Több mint 60 API-t biztosít Android- és Windows-alapú alkalmazások fejlesztéshez.

  Webhely hivatkozása >> www.sygic.com/business 

  Visit Website
 • Staylinked

  A StayLinked a strapabíró mobilszámítógépek hosztalkalmazásainak modernizálásával foglalkozik. Több mint 20 éve szállít világszínvonalú megoldásokat kritikus hosztalapú rendszerekhez a raktározás, a gyártóipar, a szállítmányozás és a kiskereskedelem területén. A hosztalapú rendszerek működését behatóan ismerő StayLink új paradigmát honosított meg a mobileszközök terminálemulációjában és munkafázis-kezelésében.

  Visit Website
 • SOTI

  A SOTI a nagyvállalati mobilitásmenedzsment (Enterprise Mobility Management, EMM) megoldások megbízható globális szállítója – több mint 16 ezer vállalati ügyféllel és felügyelt eszközök millióival szerte a világon. A SOTI innovatív megoldás- és szolgáltatásportfóliójában a szervezetek megtalálják azokat az eszközöket, amelyekre  működésük mobilizálásához és mobilberuházásaik optimalizálásához szükségük van. 

  A közös szórólap letöltéséhez kattintson ide!

  Visit Website
 • NetMotion

  A NetMotion mobil teljesítménymenedzsment szoftvere segítségével az IT-részleg páratlan mobil felhasználói élmény nyújtására lesz képes. A szoftver bármely hálózat, alkalmazás vagy operációs rendszer használata esetén gyorsítja, optimalizálja és védi a mobileszközök felé irányuló forgalmat.

  A közös szórólap letöltéséhez kattintson ide!

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website
 • GPC

  A GPC egy díjnyertes szoftverház, amely több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a világ számos területén működő ágazatokkal. Az egészségügyi, közlekedési, rendőrségi, logisztikai és helyi önkormányzatok ügyfelei igényei alapján a GPC az erőforrások leghatékonyabb felhasználásával törekszik az eredmények javítására. A GPC mélyreható tapasztalattal rendelkezik a 3D kamerákat használó megoldások létrehozásával, beleértve a TOUGHBOOK M1 készülékbe integrált Intel® RealSense ™ technológiát is.

  Visit Website
 • Acronis

  Innovatív mentési, zsarolóvírus-elleni, katasztrófa utáni visszaállítási, adattárolási és nagyvállalati fájlszinkronizálási és -megosztási megoldásainak köszönhetően az Acronis az internetes védekezés és a hibrid felhőalapú adattárolás szegmensének meghatározó vállalata. Díjnyertes MI-alapú aktív védelmi technológiájával, blokklánc-alapú hitelesítési megoldásával és egyedülálló hibridfelhős architektúrájával bármely környezet összes adatát képes kiszámíthatóan alacsony költségszinten megvédeni – a fizikai, a virtuális, a mobil- és a felhőrendszereket és -alkalmazásokat is ideértve.

  Visit Website
 • Absolute Software

  Az Absolute szakterülete a számítógépekhez, táblagépekhez és okostelefonokhoz szánt állandó végpont-biztonsági és adatkockázat-kezelési megoldások szállítása. Az Absolute Data & Device Security (DDS) folyamatos kapcsolatot biztosít az összes végpont és a rajtuk tárolt adatok felé, hogy a felhasználó mindig ura maradjon a helyzetnek – még akkor is, ha az eszköz lecsatlakozik a hálózatról, vagy netán illetéktelen felhasználó kezébe kerül. A közös szórólap letöltéséhez kattintson ide!

  Visit Website