TOUGHBOOK Omnia

< Vissza a ProServices oldalára

TOUGHBOOK Omnia

A több eszközön használt egyedi szoftveralkalmazások fejlesztése, integrálása és karbantartása összetett feladat. A helyzetet tovább bonyolítja az operációs rendszerek, képernyőméretek és formai kialakítások sokfélesége.

Bemutatkozik a költséghatékony, komplett és egyedi TOUGHBOOK Omnia szoftvermegoldás.

Az MCL Platform és a TOUGHBOOK Omnia együttes használatával a teljes mobilflotta felkészíthető a jövőre. Rendszerfejlesztőink gyorsan el tudják készíteni a vállalati szervezet egészében, több eszközre is telepíthető egyedi alkalmazásokat. A szigetszerűen működő technológia és a platformonkénti külön felügyelet már a múlté – függetlenül attól, milyen sokféle eszközt, formai kialakítást és operációs rendszert használnak a vállalatnál.

A TOUGHBOOK Omniával a más megoldásokra jellemző hónapok – vagy akár évek – helyett napokon vagy heteken belül kifejleszthetők a vállalat számára szükséges egyedi alkalmazások. És a gyors fejlesztés nem csupán időmegtakarítást jelent. Agilis rendszerfejlesztő csapatunk a módosításokat és a frissítéseket is gyorsan, és meglepően alacsony költségszinten szállítja.

Így a mobil IT-eszközpark mindig tökéletesen integrált, naprakész lesz, és rendkívül hatékonnyá válik az idő, az erőforrások és a működési költségvetés felhasználása.

A TOUGHOOK Omnia segít a maximumot kihozni az egyedi alkalmazásokból

Gyorsabb, ésszerűsített alkalmazásépítési folyamat
Gyorsabb eszközfrissítések
Átláthatóbb költségek
Központi felügyelet (az MCL Platformon keresztül)
Jövőbiztos technológia
Maximális produktivitás

Érvek a TOUGHBOOK Omnia mellett

A szoftverek komplexitásának enyhítése

A TOUGHBOOK Omnia lehetővé teszi a mobil IT-eszközpark produktivitásának azonnali, szemmel látható növelését.

Csapatunk a konkrét ügyfélkövetelményekhez igazodó konzultációt, bevezetési szolgáltatásokat és támogatást biztosít a mobil IT- és szoftvermegoldások teljes köréhez. Az MCL Platform használata esetén mindehhez még további szoftverek is társulnak (pl. eszközfelügyelet).

A felhasználók és a rendszerek gyakorlatilag bárhonnan monitorozhatók, az új alkalmazásfrissítések és módosítások pedig agilisan bevezethetők. A jövőre való felkészülés többé nem költséges és időigényes, hanem minden erőfeszítéstől mentes folyamat.

Az Omnia gyors alkalmazásfejlesztést, zökkenőmentes bevezetést és maximális produktivitást garantál.
Az egyedi alkalmazásokat csak egyszer kell kifejleszteni – a továbbiakban sokféle formai kialakítású rendszerre telepíthetők (Android- és Windows OS-kompatibilitással).

Egyedi megoldás

TA TOUGHBOOK Omnia határtalan lehetőségeket kínál az Ön vállalkozása számára. Minimumra szorítja az emberi hiba kockázatát, frissíti az eszközök funkcionalitását és felgyorsítja a digitális átalakulást.

Fejlesztés, bevezetés, siker

Az MCL Platform használatával hónapokról napokra csökkenthető a szoftverfejlesztéshez és -bevezetéshez szükséges idő – így gyorsabban beköszönt a siker. A jövőbeni változtatások az alkalmazás újratervezése nélkül érvényesíthetők.

Jövőbiztos alkalmazások – egyszeri fejlesztéssel több eszközre telepíthetők

A munkaerő mobilitásának erősödésével és a napi folyamatok digitalizálódásával egyre nagyobb nyomás nehezedik minden IT-részlegre. Az eszközöknek az új digitális megoldások bevezetése, frissítése és optimalizálása után is folyamatosan védettnek, működőképesnek és hatékonynak kell lenniük.

Az MCL Platform iparágvezető fejlesztési, interfész- és SaaS-alapú mobiléletciklus-kezelési környezet kifejezetten üzleti mobilmegoldásokhoz készült.

Minden korábbinál gyorsabbá teszi az egyedi szoftveralkalmazások fejlesztését és tesztelését – hónapokról hetekre vagy akár napokra csökkentve az ehhez szükséges időt. Ez jóval gyorsabb, mint a hagyományos szoftverházak bevonásával vagy belső fejlesztéssel elérhető átfutási idő. Az IT-csapatnak így több ideje és szabadsága lesz az üzletileg kritikus projektekkel foglalkozni, úgy, hogy közben a technikai működés és a felhasználói munkafolyamatok hatékonysága is optimális szinten marad a gépparknál.

Többé nem kell várni a frissítésekre. Nincs többé csúszás a tömeges alkalmazásbevezetéseknél. Minden folyamat észszerűbbé válik.

A vállalat többet hozhat ki technológiai beruházásaiból, az IT-csapatok pedig stresszmentesen és a maximális produktivitáshoz szükséges kontroll és biztonság birtokában dolgozhatnak.

Készen áll a mobil IT hatékonyságának fokozására?

Adja meg adatait, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Document
Iratkozzon fel, ha csatlakozna a Toughtalk közösséghez, amelynek tagjait e-mailben/levélben/telefonon tájékoztatjuk az őket potenciálisan érdeklő termékekről, szolgáltatásokról és hírekről†


Az űrlap elküldésével elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.

COMPASS

COMPASS Manager

A COMPASS Manager segítségével a teljes androidos eszközparkot kézben tarthatja. A különféle telepítési és távoli eszközfelügyeleti eszközökkel néhány egérkattintással elvégezheti a konfigurálást, a felügyeletet vagy a telepítést. Így nő a csapatok produktivitása, és idő szabadul fel más feladatokra.

További információ

COMPASS – Complete Android Services and Security

COMPASS for Enterprise

A Panasonic valamennyi androidos TOUGHBOOK eszköze Android Enterprise Recommended minősítéssel rendelkezik, így gazdájuk biztos lehet benne, hogy ipari felhasználásra készültek. Most a COMPASS for Enterprise még több szoftverhez kínál hozzáférést – amelyekkel a technológia az üzleti igényeknek megfelelően optimalizálható. Munkaprofilok beállításával, testreszabásával és kezelésével minden eszköz garantáltan készen áll a vállalati működésre.

További információ

Ha szeretne talpon maradni a napjainkra jellemző éles versenyben, olyan technológiára van szüksége, amelyhez Önhöz hasonlóan professzionálisan, rugalmasan és reagálókészen működik. A PANASONIC COMPASS (Complete Android Services and Securities) segítségével maradéktalanul kiaknázhatja vállalatánál az Android rendszerben rejlő lehetőségeket.

Minden eddiginél egyszerűbben bevezetheti, felügyelheti, védheti és optimalizálhatja eszközeit. Vezeték nélküli firmware-frissítést végezhet, egyedi alkalmazásopciókat és távoli eszközfelügyeletet vehet igénybe, és fokozott biztonságot élvezhet. Abban a biztos tudatban kezelheti strapabíró androidos TOUGHBOOK eszközeit, hogy bárhol, bármilyen kritikus célra azonnal bevetheti őket.

További információ
COMPASS Custom

Az Android minden eddiginél jobban testre szabható. Az eszköz felhasználói felülete, a jelminőség, az akkumulátor-teljesítmény, a biztonság és a tárhely egyaránt az egyedi igényeknek megfelelően alakítható, ami soha nem látott produktivitást biztosít a munkaerő számára. Három testreszabási szint egyetlen üzletileg kritikus megoldással.

További információ

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk

*Panasonic Toughbook is a business division of Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH

†The Toughtalk Community is your source of all things rugged. As a member, you'll benefit from the latest product launch information, videos, case studies, whitepapers, industry views, quarterly newsletters, press releases, event and webinar invitations and technology updates, all sent directly to you, free of charge!

‡Note: We value the trust you place in us by giving us your contact details and feel strongly about protecting your privacy. Any personal details that you provide us will be handled in accordance with our privacy policy.