A koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos lépések

Mindenekelőtt a Panasonic TOUGHBOOK Europe szeretne köszönetet mondani minden élvonalban dolgozó munkatársának, akik biztosítják a vállalat mindennapi életének és kiterjedt infrastruktúrájának zavartalan működését.

Az alábbiakban szeretnénk ismertetni Önnel azokat a lépéseket, amelyekkel az egyre erősödő koronavírus-helyzetben kívánunk a kiemelt európai ügyfeleink, viszonteladó partnereink és munkatársaink számára támogatást nyújtani.

Biztosítani szeretnénk arról, hogy az üzletmenet-folytonosság fenntartását célzó intézkedéseket meghoztunk, valamint ezen nehéz dőszakra való tekintettel minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk elvárt szintű szolgáltatásokat és ügyféltámogatást nyújthassuk. Jelenleg a kommunikációs csatornáink – többek között a helpdeskek is – teljes létszámmal látják el feladataikat.

Az egészségügyi iránymutatások alkalmazása
Számunkra ugyanakkor az Ön, vagyis az ügyfeleink, alkalmazottaink és üzleti partnereink egészségének megóvása a legfontosabb. Ennek érdekében a gyakorlati iránymutatásokat követve – ahol lehetséges – rugalmas távmunka feltételeinek biztosításával igyekszünk a fertőzés kockázatát mérsékelni.

A Panasonic természetesen rendelkezésre bocsát minden olyan mobil megoldást, amely munkatársai számára tartózkodási helytől függetlenül hozzáférést biztosít a kritikus információs rendszerekhez, és amely lehetővé teszi a további hatékony munkavégzést. Mindemellett nagyra értékeljük az Ön megértését és rugalmasságát, ha olykor egy személyes találkozó csak virtuális keretek között megvalósítható.

Termékek szállítási ideje
A koronavírus hatására egyes gyártók globális ellátási láncai megszakadtak, amely érinti az alkatrészek gyártását is. A kárenyhítésre vonatkozó tervek életbe léptek, a helyzet alakulását pedig szoros figyelemmel kísérjük. Megítélésünk szerint az alkatrészgyártás újból erősödésnek indult. Amennyiben a termékek szállítási idejével kapcsolatos kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Panasonic TOUGHBOOK ügyfélmenedzserével.

Rendelkezésére állunk
Végezetül, miközben az Ön cégénél szintén a munkavégzést és üzletmenet-folytonosságot érintő intézkedéseket hoznak, újfent szeretném támogatási szándékunkról biztosítani. Csapatunk felkészülten várja, hogy segítséget nyújthasson Önnek. Ha bármilyen módon segítségére lehetünk, kérjük, ne habozzon bármikor kapcsolatba lépni velünk.

 

Üdvözlettel:Kevin Jones
Ügyvezető igazgató
Panasonic Mobile Solutions Business Division - Európa