Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar
  • TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1

A Panasonic Computer termékmegoldások termékpalettája

TOUGHBOOK termékek és kiegészítők

Kéziszámítógépek, táblagépek, hagyományos vagy levehető billentyűzetű „kettő az egyben” noteszgépek – a TOUGHBOOK portfóliója a következő strapabíró eszközüket kereső felhasználók minden igényét lefedi.

A választékot sokféle kiegészítő teszi teljessé, amelyek mindegyike azzal a céllal készült, hogy segítsen gazdájának maximális produktivitást elérni a TOUGHBOOK technológiájával.

Akár TOUGHBOOK felhasználóként, akár a vállalata számára strapabíró eszközöket vásárló IT-beszerzőként, viszonteladóként vagy szoftverfejlesztőként keresett fel minket, webhelyünk e részén értékes információt talál a termékek és kiegészítők gazdag választékáról.

A portfólió elemei:

  • Strapabíró noteszgépek– rendkívül tartós eszközök, amelyek 20 év termékfejlesztési és -szállítási tapasztalatait hasznosítják.
  • Strapabíró táblagépek – speciális célgépek a legújabb technológiai innovációkkal, köztük Intel RealSense 3D mérési képességgel és hőkamerával.
  • „Kettő az egyben” eszközök – szélsőséges igénybevételre tervezett, levehető billentyűzetű eszközök, amelyek többféle üzemmódban működnek, és minden környezetben megállják a helyüket.
  • Kéziszámítógépek – zsebméretű, kis súlyú és nagy teljesítményű számítógépek, amelyek több eszköz (kézigépek, okostelefonok, vonalkód-leolvasók) leghasznosabb jellemzőit ötvözik egyetlen speciális csomagban.
  • Kiegészítők – a TOUGHBOOK eszközöket út közben is biztonságosan rögzítő, kifejezetten erre a célra készült autós dokkolómegoldásoktól az áramforrásokon keresztül a mobil iroda megvalósítását segítő portreplikátorokig terjedő kínálat segít még több értéket kinyerni a TOUGHBOOK technológiájából.
  • EPOS-rendszerek – az elektronikus eladáshelyi rendszerek fejlesztésében szerzett 30 éves tapasztalatainkra épülő, legújabb megoldások maximálisan kielégítik napjaink kiskereskedelmi, szabadidős szolgáltatási és vendéglátóipari szereplőinek igényeit.
  • ProServices és Protect– a hardvereket kiegészítő ProServices és Protect megoldások a műszaki tervezés, testreszabás, telepítési támogatás, garancia és a biztonság magas fokát nyújtják.

Szeretne többet megtudni a TOUGHBOOK kiterjedt kínálatáról? Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

A termékpalettát bemutató oldalainkon részletes termékismertetők, műszaki adatok, értékelések, kiegészítőkről szóló útmutatók, ipari alkalmazási példák és számos egyéb anyag várja az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek többek között a termékeink sikerét megalapozó támogatási rendszerünkkel és szolgáltatásainkkal is.

Ha szeretne többet megtudni bármely termékünkről, kiegészítőnkről vagy szolgáltatásunkról, várjuk jelentkezését! A TOUGHBOOK csapata készséggel segít megkeresni a kívánt megoldást, és kideríteni, hogyan támogathatjuk Önöket az üzleti kihívások legyőzésében.