Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar
  • Notebooks

    FZ-55

Termékpalettánk: Panasonic Toughbook

TOUGHBOOK noteszgépek

Melyik TOUGHBOOK noteszgép a legmegfelelőbb vállalata számára? Egyre strapabíróbb és tartósabb modellkínálatunkban Ön is biztosan megtalálja az igényeinek pontosan megfelelő noteszgépet.

Strapabíró noteszgépeink a legkomolyabb kihívásokat támasztó munkakörnyezetek követelményeit is kielégítik.

A TOUGHBOOK kínálat szélsőséges igénybevételre tervezett noteszgépei por-, víz- és rezgésállóak, és akár 180 cm magasságból leejtve is sértetlenek maradnak. Szélsőségesen alacsony és magas hőmérsékleten is működőképesek, így az időjárás – vagy akár a beltéri körülmények– többé nem gátolják a mobil csapatok munkáját.

Hogyan válasszam ki a megfelelő strapabíró noteszgépet?

Hogyan derítheti ki, hogy melyik TOUGHBOOK a megfelelő vállalata számára? Több szempontot is érdemes figyelembe vennie a választáshoz.

  • Strapabírás – minden TOUGHBOOK noteszgép strapabíró. Egyesek azonban strapabíróbbak és tartósabbak a többinél. Segítünk eldönteni, melyik felel meg a legjobban az Ön igényeinek.
  • Méret– a képernyőméret, a súly és a gép mérete is kritikus tényező a megfelelő strapabíró noteszgép kiválasztásához. A TOUGHBOOK többféle lehetőséget is kínál.
  • Rugalmasság – olyan eszközre van szüksége, amely igény esetén táblagépként is használható? Lehet, hogy az átfordítható csuklópánttal ellátott noteszgép a legmegfelelőbb az Ön számára.
  • Konfiguráció és üzleti portok – mennyire felel meg strapabíró noteszgépe konfigurációja vállalkozása igényeinek? A TOUGHBOOK az Ön szükségletei szerint konfigurálható. Ezen a területen is segítünk megtalálni a legjobb megoldást.