• Szélsőséges igénybevételre tervezett

Szélsőséges igénybevételre tervezett

A szélsőséges igénybevételre tervezett, Intel® Core™ i5 vPro™ processorral ellátott Toughbook modelljeinket rendkívüli tartósság és megbízhatóság jellemzi.

A magnézium ötvözetből készült ház hatékonyan védi a sérülékeny komponenseket, köztük a kijelzőt. A merevlemezeket speciális ütés- és rezgéselnyelő megoldás védi. A gépek akár 90 cm-es magasságból leejtve is megőrzik funkcionalitásukat, por és víz elleni védelmükről pedig speciális védőréteg gondoskodik.

Szélsőséges hőmérsékleti értékek, por, fröccsenő víz...

A szélsőséges igénybevételre tervezett Toughbookok nagyon alacsony vagy nagyon magas hőmérsékleti értékek esetén is megbízható működést produkálnak – üzemi hőmérséklettartományuk –20°C – +60 °C – emellett kialakításuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a poros és nedves környezetben való felhasználásra*. 

* A szélsőséges igénybevételre tervezett modellek teljesítik a MIL-STD 810G¹ szabvány követelményeit az ütésállóság tekintetében, valamint az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállók².
¹ Az eszköz független, külső laboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G szabvány 516.6-os módszer IV. előírása alapján (ütésteszt).
² Független tesztlaboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G és IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.