• Üzleti felhasználásra tervezett Toughbookok

    Sensible protection for the most
    frequently damaged components.

Üzleti felhasználásra tervezett Toughbook Notebookok

A legsérülékenyebb komponensek hatékony védelme.

A hagyományos noteszgépekben leggyakrabban a kijelző, a merevlemez vagy a billentyűzet sérül. Az üzleti felhasználásra tervezett Toughbook Notebookokban ezek a komponensek fokozott védelmet élveznek.

Az üzleti felhasználásra tervezett Toughbook Notebookok masszívitását ejtéstesztek igazolják. A modellek bekapcsolt állapotban is sérülés nélkül kibírják, ha 76 cm-es magasságból véletlenül leejtik őket, miközben megőrzik teljes funkcionalitásukat.

A véletlenül a gépre fröccsenő folyadék (kávé, üdítő, víz stb.) sem jelent problémát – a billentyűzetet, a tapipadot és más érzékeny részegységeket speciális csatornarendszer védi a noteszgépbe kerülő folyadékok ellen. A rendszer akár a közvetlenül a billentyűzetre és a tapipadra öntött 2 dl vizet is könnyedén elvezeti, miközben az elektronikai részegységek szárazak maradnak.

Az optimális nyomáseloszlásnak köszönhetően az üzleti felhasználásra tervezett Toughbook Executive modellek akár 100 kp nyomást is kibírnak, így az érzékeny LCD-kijelző nagyfokú védelmet élvez a törés és más sérülések ellen. A merevlemezt a törésbiztos magnézium burkolat és négy, speciális anyagból készült rezgéselnyelő betét védi az ütésektől és a vibrációtól.