• About Computer Product Solutions

A Panasonic Computer termékmegoldásokról

 

Vállalatunkról

A Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) divíziójaként működő Panasonic Computer Product Solutions termékkínálatát iparágvezető, strapabíró Toughbook mobil PC-k és táblagépek, valamint rugalmas, megbízható és egyszerűen használható EPOS-megoldások alkotják.
 
A strapabíró Toughbook mobil számítógépek és a táblagépek – csakúgy mint az új Toughpad táblagép – a legkomolyabb kihívásokat támasztó környezetben is biztosítják az alkalmazások és az adatok elérését, így lehetővé teszik az átformáló megoldások kialakítását és növelhető a munkások hatékonysága amely hatással van a munkafolyamatra.
 
A Toughbook és a Touchpad gépek gyártásához csak gondosan kiválasztott, tesztelt és gyakran a Panasonic által tervezett komponenseket használunk. Ez azt jelenti, hogy minden eszközt úgy tervezünk és fejlesztünk ki, hogy szinte bármilyen akadály legyőzésében segítse a mobil számítógéphasználót: tűrje az ütődést, a nedvességet, a szélsőséges hőmérsékletet, a gyenge vezeték nélküli vételt; hosszú akkumulátor-üzemidőt, kiváló ergonómiai jellemzőket nyújtson; és képernyője erős napfényben is jól olvasható legyen. 
 
A Computer Product Solutions strapabíró Toughbook noteszgépeivel, Toughpad üzleti táblagépeivel és elektronikus eladáshelyi (EPOS) rendszereivel a mobil dolgozók produktívabban végezhetik munkájukat. Európai piacvezetőként a Panasonic Toughbook 66,4%-os árbevétel szerinti részesedéssel rendelkezett a strapabíró és tartós noteszgépek piacán, a Panasonic Toughpad pedig 50,4%-os árbevétel szerinti részesedést ért el a strapabíró üzleti táblagépek piacán 2013-ban (VDC Research, 2014. március).
 
A Toughbook strapabíró jellemzők szempontjából jól elkülöníthető kategóriákba sorolja PC-it és táblagépeit. Mindegyik kategória konkrét iparági alkalmazásigényeket elégít ki.
 

Szélsőséges igénybevételre tervezett rendszerek

A rendkívül tartós és megbízható, MIL-STD 810G és IP65 szabványoknak megfelelő rendszerek a legmostohább kültéri viszonyok között is működnek. A Toughbook és Toughpad mobil PC-k és táblagépek jól tűrik a szélsőséges hőmérsékletet, a rezgést, a vizet, a port, a rázkódást, a leejtést és az ütődéseket.
 
Hogy az eszközök valóban minden részletükben strapabíróak legyenek, az összes szélsőséges igénybevételre tervezett Toughbookot és Toughpadot alapos vizsgálatoknak vetjük alá erre szakosodott saját létesítményeinkben és független külső tesztlaborokban.
 
A gyártás során a japán tervezés és a legszigorúbb, legújabb minőségügyi programok követése garantálja a gyártási normák maradéktalan betartását és termékkínálatunk folyamatos fejlődését.
 
A mobil dolgozók számára az jelenti az egyik legnagyobb kihívást,hogy hogyan integrálják a produktivitásukhoz nélkülözhetetlen eszközöket a mobilitásukhoz szükséges járművekbe. Ezért szélsőséges igénybevételre tervezett Toughbook és Toughpad rendszereinket speciális autós rögzítőmegoldások támogatják, amelyek minőségüket, megbízhatóságukat és tartósságukat tekintve nem maradnak el az általuk befogadott mobil PC-ktől és táblagépektől. A fejlett formatervre, gyártástechnológiára és kivételes műszaki tapasztalatokra épülő dokkolók mindegyike tökéletesen megfelel a célnak, legyen az bármilyen egyedi.
 

Fokozott igénybevételre tervezett rendszerek

Ezek a rendszerek a strapabíró tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát testesítik meg. Ütés- és vízálló rendszerek, amelyek még 76 cm* magasról történő leejtés esetén sem sérülnek. Ideálisak azoknak a kritikus alkalmazásokat futtató mobil felhasználóknak, akik fontos szempontként kezelik a teljes életciklusra vetített összköltséget (TCO).
 
Fokozott igénybevételre tervezett eszközeink fő előnye, hogy számos technológiát kölcsönöznek a szélsőséges igénybevételre szánt modellektől, ugyanakkor könnyebbek náluk és a strapabíró üzleti rendszerek kiváló csatlakozási jellemzőivel is rendelkeznek.
 

Strapabíró üzleti rendszerek

A hagyományos noteszgépeknél leggyakrabban sérülő, fontos komponensek (pl. kijelző, merevlemez és billentyűzet) fokozottan védettek, ezáltal strapabíró üzleti modellek professzionális felhasználói, út közben is megőrizhetik produktivitásukat – és megszabadulhatnak a mobil PC vagy táblagép sérülésével vagy meghibásodásával kapcsolatos, gyakori gondoktól. 
 
Legfőbb előnyük, hogy a masszív kivitelt kis súllyal ötvözik. A strapabíró üzleti Toughbook mobil PC-k 1690 grammos súlyuk dacára sérülés nélkül képesek átvészelni a 76 cm-es magasságból történő esést és a 100 kilopondos rezgéstesztet – ráadásul cseppállóak is egyben*.
 
*Az ütés-, nyomás- és cseppálló funkciók nem védenek garantáltan a sérüléssel és a meghibásodással szemben.
 
Mobil PC-ink és táblagépeink különleges képességeiről a bal oldali gombra kattintva olvashat bővebben!