• CPS Product line up

TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek

Rólunk

 
A TOUGHBOOK nem egyszerűen piacvezető a strapabíró számítógépek és táblagépek piacán, hanem a kategória úttörője. Első modellünk több mint 20 évvel ezelőtti bevezetése óta a TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek saját kategóriát teremtettek a mobiltechnológia világában, és újraértelmezték a mostoha körülmények közötti adat- és alkalmazáshozzáférés lehetőségeit.
 
Az első pillanattól kezdve hűek vagyunk műszaki tervezési hagyományainkhoz, és minden tevékenységünk során figyelembe vesszük ügyfeleink véleményét. Az ügyféligények teljesítése iránti elkötelezettség révén tudjuk a kínálatunk egészére jellemző, kiváló minőségű, speciális eszközöket szállítani.
 
Ha meg szeretné érteni a TOUGHBOOK-alapú megoldások bevezetésének igazi előnyeit, először is gondolja végig, milyen kihívásokkal szembesülnek mobil dolgozói.
 
Mi akadályozza őket a produktívabb vagy hatékonyabb munkavégzésben?
Hogyan lehetne munkájuk jövedelmezőbb és egyúttal könnyebben kivitelezhető?
 
E problémák nagy része jó eséllyel a terepi adat és alkalmazás hozzáférés nehézségeivel függ össze. Lehet, hogy nem tudnak csatlakozni a központi rendszerekhez. Előfordulhat, hogy nem rendelkeznek megfelelő áramforrással technológiájuk működőképességének fenntartásához. Vagy egyszerűen csak azért nem tudnak gyorsan és eredményesen dolgozni, mert esik az eső vagy túlságosan süt a nap.
 
Ezen a ponton lép be a képbe a TOUGHBOOK. A TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek technológiájának fejlesztésekor az volt a Panasonic számára a legfőbb szempont, hogy legyőzze a különféle iparágakban szakemberek tömegei által napi szinten tapasztalt hozzáférési nehézségeket.
 
Ezért ha valahol a strapabíró, tartós laptopokra terelődik a szó, szinte biztos, hogy előbb-utóbb elhangzik a TOUGHBOOK neve.