A közműkezeléssel kapcsolatban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

A közlekedési infrastruktúrán bármikor, bármilyen körülmények között elvégezhetők a szükséges karbantartó munkálatok.
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok kiválóan alkalmasak a közúti infrastruktúra karbantartását végző szakemberek munkájának támogatására. Lehetővé teszik a problémák gyors azonosítását, a dokumentumok és rajzok megtekintését, pótalkatrészek online rendelését, és a következő helyszínre vezető útvonal meghatározását az integrált GPS rendszer segítségével. Mindezt bárhol, bármilyen körülmények között. Az eszközök csatlakozási lehetőségek széles skáláját nyújtják, kiválóan bírják a szélsőséges időjárási körülményeket, akkumulátoruk pedig a nap végéig kitart.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Környezettudatos és ügyfélközpontú munkafolyamatok
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok integrált GPS funkciójának és nagy teljesítményű vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően a mobil személyzet számára egyszerűen és valós időben megadható, milyen útvonalon közelítsék meg a következő helyszínt. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a személyzet kevesebb időt töltsön úton, és többet az ügyfelekkel, ugyanakkor alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és széndioxid-kibocsátást is jelent.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

A karbantartó személyzet hatékonyságának növelése
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok a nagyobb hatékonyság jegyében lehetővé teszik a munkafolyamatok teljes átformálását. A Toughbookok nagy teljesítményű vezeték nélküli csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően a dokumentumok és műszaki rajzok bárhonnan elérhetők, a személyzet pedig egyszerűen ellenőrizheti a rendelkezésre álló raktár- és eszközkészletet. Az integrált GPS a csoportok gyors tájékozódását és az objektumok helymeghatározását segíti, az integrált kamerákkal pedig felvétel készíthető az objektumok és részegységek állapotáról.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Jól látható képernyő
Jól látható képernyő

A szabadban végzett munkálatok során gyakran okoz problémát a vakító napsütés, amely akár nullára is csökkentheti a kijelzőn megjelenő tartalom láthatóságát. A speciális technológiai megoldást alkalmazó Toughbookok képernyője azonban ilyen körülmények között is kiválóan látható, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig éjszaka is jól használható.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a közműkezelő szektorban való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.