A közúthálózat fenntartásával kapcsolatban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

A közlekedési infrastruktúrán bármikor, bármilyen körülmények között elvégezhetők a szükséges karbantartó munkálatok.
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok kiválóan alkalmasak a közlekedési infrastruktúra karbantartását végző szakemberek munkájának támogatására. Lehetővé teszik a problémák gyors azonosítását, a dokumentumok és rajzok megtekintését, pótalkatrészek online rendelését és a következő helyszínre vezető útvonal meghatározását az integrált GPS rendszer segítségével. Mindezt bárhol, bármilyen körülmények között. Az eszközök csatlakozási lehetőségek széles skáláját nyújtják, kiválóan bírják a szélsőséges időjárási körülményeket, a kijelzőjükön megjelenő információ vakító napsütésben is leolvasható, akkumulátoruk pedig a nap végéig kitart.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Minimális fennakadás a közút- és vasúthálózat működésében
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A hálózatüzemeltetők fennakadásának minimalizálása rendkívül fontos feladat. Ezért a munkálatok időtartama és hatékonysága kritikus jelentőségű. A nagy teljesítményű kapcsolatot és számos praktikus funkciót kínáló, rendkívül masszív Toughbookok gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb munkát tesznek lehetővé a közúti és vasúti közlekedés szakemberei számára, ezáltal minimálisra csökkenthető a karbantartás miatti üzemkiesések időtartama.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

A karbantartó személyzet hatékonyságának növelése
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok a nagyobb hatékonyság jegyében lehetővé teszik a munkafolyamatok teljes átformálását. A Toughbookok nagy teljesítményű vezeték nélküli csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően a dokumentumok és műszaki rajzok bárhonnan elérhetők, a személyzet pedig egyszerűen ellenőrizheti a rendelkezésre álló raktár- és eszközkészletet. Az integrált GPS a csoportok gyors tájékozódását és az objektumok helymeghatározását segíti, az integrált kamerákkal pedig felvétel készíthető az objektumok és részegységek állapotáról.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a közútkezelés területén való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Hordozhatóság/mobilitás
Hordozhatóság/mobilitás

A terepen dolgozó szakemberek számára rendkívül fontos a mobilitás. Kis méretüknek és praktikus kialakításuknak (pl. tartópánt) köszönhetően a Toughbookok rendkívüli mobilitást kínálnak.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.

Vezeték nélküli kapcsolat
Vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált WLAN modul és az opcionális HSPA akár szabadtéri viszonyok között is lehetővé teszi például digitális képek készítését és küldését, ami jelentős mértékben meggyorsítja a munkát.