A Toughbook segít megoldani a gyógyszeripar kihívásait

A Toughbook és Toughpad eszközöket, noteszgépeket, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” rendszereket és kézigépeket kifejezetten a gyógyszeripari szakemberek igényeit szem előtt tartva tervezzük. 

Erő. Teljesítmény. Produktivitás.

 

A Toughbook és Toughpad FZ-G1, FZ-Q2 és CF-XZ6 modellek könnyűek, többpontos érintésvezérlést támogató HD-érintőképernyővel vannak felszerelve, és többféle formai kialakításban rendelhetők. Ergonómiai szempontból ideálisak a gyógyszeripari vizsgálatokhoz. Kimagasló teljesítményű Intel® processzoraik révén még a legkomplexebb technikai dokumentációval is boldogulnak. Iparágspecifikus produktivitásfokozó funkcióik automatizálják a feladatokat, mérséklik a hibakockázatot, és még magasabb szintre emelik a hatékonyságot. 

 

 

A keresztszennyeződés megelőzése 

Az ütés-, por- és vízálló modellek - például a számtalan fertőtlenítőszernek ellenálló és a különféle kórházi igényeket kielégítő FZ-G1 - ideálisak minden olyan környezetben ahol kritikus fontosságú a keresztszennyeződés megelőzése és az optimális higiénia biztosítása. „Önfenntartó” noteszgépeink, notepadjaink és kézigépeink használatához természetesen a fertőzésveszélyes papírra, tollra és füzetekre sincs szükség.

Strapabíró mobilitás 

A gyógyszeripari környezetek sokfélék lehetnek. A mobilitás hatékonysága terén nem tűrnek kompromisszumot. A kicsi, könnyű és rögzíthető Toughbook és Toughpad eszközök integrált fogantyúkkal és levehető billentyűzettel rendelkeznek. Egyedülállóan strapabíróak, egyes modellek akár a 3 méter magasból történő leejtést is átvészelik. A kiváló hordozhatóságon túl a folyamatos munkavégzést is támogatják. Ráadásul minderre időjárástól, a laboratóriumi és tesztelési körülményektől és helytől függetlenül képesek.

Korlátlan teljesítmény

A Toughbook és Toughpad eszközök maximális akkumulátor-üzemideje 28 óra. Az akkumulátor leállás nélkül cserélhető, így a gépeket több gyógyszeripari szakember is használhatja a különböző műszakokban vagy a hosszú utazások során.  

Adatbiztonság

A jelszavas védelem, a Trusted Platform Mobile (TPM) és a merevlemez-zár mellett a Toughbook és a Toughpad hordozható számítástechnikai megoldások mindegyikén megtalálható a Windows Hello bejelentkezés, a FusionPipe hitelesítés és a NetMotion Wireless biztonságos csatlakozási szoftver. 

Folyamatos hálózati kapcsolat     

A natív soros, LAN és VGA/HDMI portokkal elért kifogástalan vezeték nélküli csatlakozással a felhasználó folyamatosan hozzáfér a fontos adatokhoz és kommunikációs képességekhez – akár rendelésfelvétel, akár adatrögzítés vagy a vizsgálati eredmények mobil elérése a feladat. 

 

Várjuk jelentkezését!

Már ma beszélhet a Panasonic-csapat egy tagjával, aki szívesen elmondja, hogyan segítenek a strapabíró Toughbook és Toughpad eszközök mérsékelni a költségeket, fokozni a hatékonyságot, javítani a minőséget, optimalizálni az értékesítési lehetőségeket és általában véve emelni az ügyfélkiszolgálás színvonalát a gyógyszeripari szervezeteknél.