A sürgősségi szektor jellemző kihívásainak kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó sürgősségi szakemberek hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Maximális hatékonyság, körülményektől függetlenül
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Sokan azt gondolják, hogy mobil eszközökkel nem végezhető igazán hatékony munka. Nekik azt tanácsoljuk, hogy próbálják ki valamelyik Toughbook modellt – garantáltan meg fog változni a véleményük. Ezek a katonai szabványoknak megfelelő vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező, tartós és megbízható eszközök kiválóan alkalmasak a terepen dolgozó munkatársak hatékonyságának növelésére.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Pontos incidensleírás és diagnózis
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A helyzet gyors felmérése, a késedelem nélküli kapcsolatfelvétel a megfelelő szolgálatokkal, vagy éppen egy központi adatbázis elérése szó szerint életbevágó a sürgősségi szolgálatok esetén.

Erre kínálnak megoldást a Toughbookok. A nagy teljesítményű vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az eszköz helytől függetlenül megbízható hozzáférést biztosít a szükséges adatokhoz és rendszerekhez. A Toughbookok rendkívüli masszívak és megbízhatóan ellenállnak a környezeti hatásoknak, ami lehetővé teszi az adatokkal és tervekkel kapcsolatos folyamatos információcserét. Az olyan funkcióknak köszönhetően pedig, mint a GPS, a beépített kamera, a HSPA és az alkalmazás-specifikus modulok, a Toughbookok több eszköz használatát váltják ki.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Valós idejű hozzáférés a szükséges alkalmazásokhoz és adatokhoz, a legmostohább körülmények között is
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan körülmények között is megbízható működést garantálnak, amelyeket más eszközök nem tolerálnak. Ennek köszönhetően a terepen dolgozó szakemberek a legmostohább körülmények között is hozzáférnek a digitális formában tárolt adatokhoz és alkalmazásokhoz, amelyeket szerkeszthetnek is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel kiválóan használhatók speciális alkalmazások, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb műszaki dokumentációval is megbirkóznak.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Jól látható képernyő
Jól látható képernyő

A szabadban végzett munkálatok során gyakran okoz problémát a vakító napsütés, amely akár nullára is csökkentheti a kijelzőn megjelenő tartalom láthatóságát. A speciális technológiai megoldást alkalmazó Toughbookok képernyője azonban ilyen körülmények között is kiválóan látható, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig éjszaka is jól használható.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak az ágazatban való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.