A légiforgalmi szektorban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Fontos, hogy a karbantartó szakemberek gyorsan és egyszerűen hozzáférjenek a repülési naplókhoz
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A számos csatlakozási lehetőséget kínáló, masszív Toughbookok segítségével a karbantartó szakemberek rendkívül gyorsan, gyakran már a gép leszállása előtt hozzáférhetnek a repülési naplókhoz. Az adatok ismeretében azonnal reagálni tudnak a felmerülő problémákra, ami gyorsabb hibaelhárítást tesz lehetővé, ez pedig jelentős megtakarítást jelent a légitársaságok számára.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Hozzáférés a műszaki kézikönyvekhez és a módosításokhoz, bármilyen időjárási viszonyok között
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A műszaki kézikönyvek és a módosító dokumentumok korábban általában csak nyomtatott formában voltak elérhetők. Ha mégis rendelkezésre álltak digitális formában, a technológiai korlátok miatt akkor sem mindig voltak elérhetők ott, ahol a repülőgép éppen tartózkodott. A dokumentumokhoz való hozzáférést olyan egyszerű dolgok akadályozták, mint a vezeték nélküli hozzáférés hiánya, az alacsony hőmérséklet vagy a ragyogó napsütés.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Gyorsabb készre jelentés – a gép hamarabb felszállhat
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A légiforgalmi ágazatban kritikus jelentősége annak, hogy a gépek minél hamarabb felszállhassanak. A földön várakozó gép bevételkiesést jelent. A kompakt kialakítású, teljes funkcionalitást és körülményektől független csatlakozási lehetőséget kínálóToughbookkal villámgyorsan elvégezhetők az ellenőrzések és a jóváhagyások.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Vezeték nélküli kapcsolat
Vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált WLAN és az opcionális HSPA modulok akár a fedélzeten végzett munka közben is leállás nélkül lehetővé teszik olyan feladatok elvégzését, mint például az online alkatrészrendelés.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a légiközlekedési szektorban való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Adatvédelem
Adatvédelem

Az adatok maximális biztonsága érdekében a jelszavas védelem, a BIOS Kill, a TPM és a merevlemezzár mellett a Toughbookok Recover Pro védelmi és biztonsági mentési szoftvert is tartalmaznak.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.