A járműiparban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Pontos, hatékony diagnosztika nehéz körülmények között is
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Nem mindig ideálisak a feltételek a szükséges munkálatok elvégzésére – a járművek javítását gyakran poros és meleg környezetben kell elvégezni, ahol nincs áram, és a vezeték nélküli elérés sem problémamentes.

A nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolattal és szabad téren is jól látható kijelzővel felszerelt, változtatható kialakítású, masszív Toughbookokat kifejezetten szabad téren és műhelyben történő felhasználásra terveztük. Bárhol is van a javításra váró jármű, a Toughbook minden szükséges támogatást megad ahhoz, hogy a javítást végző szakember elvégezhesse munkáját.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Az ügyféllátogatások eredményességének növelése
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookokat olyan emberek tervezték és szerelték össze, akik tisztában vannak a járműdiagnosztikával foglalkozó vállalkozások igényeivel, és azzal, hogy üzleti szempontból rendkívül fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és visszatérjenek.

A Toughbookok azt is lehetővé teszik, hogy a technikusok bővítsék az általuk nyújtott szolgáltatások körét a látogatások során, ami további bevételt jelent a vállalkozás számára.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Magas színvonalú szervizszolgáltatás kevesebb hibával és várakozási idővel
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A járművek regisztrációja jelentős mértékben ronthatja a diagnosztikai folyamat hatékonyságát, különösen a legforgalmasabb reggeli órákban. Ebből adódóan nő a várakozási idő, és romlik az ügyfélelégedettségi mutató.

Ideális esetben a jármű olyan szerelőhöz kerül, aki kellően felkészült az adott probléma elhárítására. Ha nem ez a helyzet, nő a javításhoz szükséges idő és a hibák száma.

A Toughbookok alapvetően átformálták ezt a folyamatot azáltal, hogy a diagnosztikai rendszerekkel együttműködve három diagnosztika elvégzését teszik lehetővé a technikus számára annyi idő alatt, amely rendszerint csak egy ellenőrzésre elég. Hogyan? A Toughbookok katonai szabványoknak megfelelő vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, rendkívül nehéz körülmények között is teljes funkcionalitást kínálnak, továbbá olyan integrált perifériákkal rendelkeznek, mint az RFID- és a vonalkódolvasó.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Jól látható képernyő
Jól látható képernyő

A szabadban végzett munkálatok során gyakran okoz problémát a vakító napsütés, amely akár nullára is csökkentheti a kijelzőn megjelenő tartalom láthatóságát. A speciális technológiai megoldást alkalmazó Toughbookok képernyője azonban ilyen körülmények között is kiválóan látható, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig éjszaka is jól használható.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a járműipar munkafolyamatainak támogatására. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹ .

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.