A gépiparban felmerülő kihívások kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Adatok és rajzok elérése és módosítása bárhonnan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan körülmények között is megbízható működést garantálnak, amelyeket más eszközök nem tolerálnak. Ennek köszönhetően a terepen dolgozó munkatársak bármikor hozzáférhetnek a digitális formában tárolt adatokhoz és rajzokhoz, amelyeket módosíthatnak is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel akár CAD alkalmazások is használhatók a helyszínen, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb műszaki dokumentációval is megbirkóznak.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Digitális információszolgáltatás ügyfeleknek, a legmostohább körülmények között is
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Az ügyfelek és más érdekeltek pontos és megbízható információkat, kérdéseikre pedig gyors válaszokat igényelnek. Nem szívesen várják meg, míg a szakember felveszi a kapcsolatot a központi irodával, vagy akár visszatér oda. Ebben a helyzetben nagy segítséget jelentenek a Toughbookok.

Csatlakozási lehetőségeik és tartósságuk lehetővé teszi az információk valós idejű továbbítását, körülményekről függetlenül. Ez pedig nagyobb ügyfélelégedettséget és nyereségesebb projekteket jelent.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Ellátási láncok hatékony kezelése
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Az ellátási lánc hatékony kezelése nagy kihívást jelent a gépiparban tevékenykedő vállalkozások számára. A különböző helyeken tárolt adatokhoz és alkalmazásokhoz nem könnyű a hozzáférés, a tervek és információk megosztása a projekt más résztvevőivel folyamatos problémát jelent.

Erre kínálnak megoldást a Toughbookok. A csatlakozási lehetőségek széles skálájának köszönhetően az eszköz helytől függetlenül stabil hozzáférést biztosít a szükséges adatokhoz és rendszerekhez. A Toughbookok rendkívüli masszívak és megbízhatóan ellenállnak a környezeti hatásoknak, ami folyamatos és megbízható adatelérést biztosít. Az olyan funkcióknak köszönhetően pedig, mint a GPS, a beépített kamera, a HSPA és az alkalmazás-specifikus modulok, a Toughbookok több eszköz használatát váltják ki.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

Jól látható képernyő
Jól látható képernyő

A szabadban végzett munkálatok során gyakran okoz problémát a vakító napsütés, amely akár nullára is csökkentheti a kijelzőn megjelenő tartalom láthatóságát. A speciális technológiai megoldást alkalmazó Toughbookok képernyője azonban ilyen körülmények között is kiválóan látható, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig éjszaka is jól használható.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak az ágazatban való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.