A kiskereskedelmi szektor jellemző kihívásainak kezelése

Melyek azok a tényezők, amelyek leginkább csökkentik a terepen dolgozó szakemberei hatékonyságát? Hogyan segíthet a Toughbook e problémák megoldásában?

Kattintson az alábbi lehetőségekre, és ismerje meg az általunk kínált megoldásokat…

Üzleti szempontból kritikus adatok elérése bármilyen körülmények között
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A Toughbookok olyan környezetben is teljes funkcionalitást nyújtanak, ahol más technológiai eszközök kudarcot vallanak – ez a tulajdonságuk ideálissá teszi őket a kiskereskedelem terén történő alkalmazásra. A szabadban, hűtőházban, vagy éppen ügyfélnél tartózkodó értékesítők bármikor hozzáférhetnek a digitális formátumban tárolt adatokhoz, amelyeket módosíthatnak is. A különböző képernyőméreteknek és kialakításoknak köszönhetően az eszközökkel bármilyen speciális alkalmazás használható a helyszínen, a nagy teljesítményű processzorok pedig a legbonyolultabb műszaki dokumentációval is megbirkóznak.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Mobil értékesítési környezet
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

A kiskereskedelemben az ügyfelek gyors és pontos információszolgáltatást igényelnek. Nem szívesen várják meg, míg az értékesítő felveszi a kapcsolatot a központi irodával, vagy akár visszatér oda. Ebben a helyzetben nagy segítséget jelentenek a Toughbookok.

Csatlakozási lehetőségeik és tartósságuk lehetővé teszi az információk valós idejű továbbítását, körülményekről függetlenül. Ez pedig nagyobb ügyfélelégedettséget és nyereségesebb üzletmenetet jelent.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Intelligens szállítmányozás
Igen, ezzei a problémával az én szervezetem is küzd.

Az internet és a „karcsúsított" ellátási láncok olyannyira átformálták a kiskereskedelmet, hogy a vállalkozások munkatársai gyakran csak akkor találkoznak személyesen a vásárlóval, amikor leszállítják a megrendelt árut. A Toughbookok segítségével maximális mértékben kihasználható ez az értékes lehetőség.

Az irodán kívüli felhasználásra tervezett Toughbookok hatékonyan támogatják ezt az új értékesítési rendszert. A mobil értékesítők felszerelése ágazatvezető IT megoldásokkal lehetővé teszi a vásárlóknak nyújtott szolgáltatások fejlesztését és bővítését. Ez pedig növeli az ügyfélelégedettséget és javítja az értékesíti eredményeket,

Az integrált GPS és vonalkódolvasó nagy mértékben javítja az értékesítők hatékonyságát. Az ideálisan megtervezett útvonalaknak köszönhetően lerövidül az utazással töltött idő, így a nap során több ügyfél látogatható meg.

Szeretne többet megtudni? Kérdezze szakértőnket!

 

Hordozhatóság/mobilitás
Hordozhatóság/mobilitás

A kiskereskedelemben dolgozó szakemberek számára rendkívül fontos a mobilitás. Kis méretüknek és praktikus kialakításuknak (pl. tartópánt) köszönhetően a Toughbookok rendkívüli mobilitást kínálnak.

Multifunkcionalitás
Multifunkcionalitás

Az integrált HSPA, GPS és más alkalmazás-specifikus moduloknak köszönhetően még a legkisebb Toughbookok is olyan multifunkcionális eszközök, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket.

Megbízhatóság/tartósság
Megbízhatóság/tartósság

Még legkisebb modelljeink is kiválóan alkalmasak a kiskereskedelemben való alkalmazásra. Lássuk például az ultramobil CF-U1 modellt. Az egység súlya mindössze 1060 gramm, és akár 120 cm magasságból is leejthetik anélkül, hogy megsérülne. Sőt, egyes modelljeink az IP65 szintnek megfelelően por- és vízállóak¹.

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakasza szerint.

Elektromos hálózat hiánya
Elektromos hálózat hiánya

Új fejlesztésű akkumulátoraiknak és speciális energiagazdálkodási rendszerüknek köszönhetően a Toughbookok akár 8 üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel.