• Asztali gép vagy rugalmas mobil eszköz?

Asztali gép vagy rugalmas mobil eszköz?

A Panasonicnál úgy gondoljuk, hogy a szélsőséges igénybevételre tervezett táblagépek jelentős és kézzelfogható előnyöket kínálnak a régimódibb fix telepítésű gépekhez képest.

A villástargoncáknál minden évben óhatatlanul előfordul pár óra leállás ütemezett karbantartás vagy váratlan szervizigény miatt. Ha ezt az egész flottára vetítjük, több száz lehet a kiesett munkaórák száma. 

Az árbevételre gyakorolt negatív hatás kivédése

Ha a számítógépek a villástargoncákra vannak rögzítve, a számítógépidőből is több száz óra elveszik, ami jelentősen rontja a dolgozók produktivitását és a rendelésteljesítési folyamatok hatékonyságát, és végső soron csökkenti az árbevételt.

Hasonlóképpen, ha egy fix telepítésű számítógépet javítani, szervizelni vagy frissíteni kell, a targonca és a gép is kiesik a munkából, ami hasonló negatív hatással jár.

Szélsőséges igénybevételre tervezett táblagép esetében azonban ilyen problémák egyáltalán nem jelentkeznek. A táblagépek áthelyezhetők az egyik járműből a másikba karbantartás idején, így folyamatos az üzemidő. Ha pedig maga a táblagép igényel karbantartást, az eszköz gyorsan pótolható.

A még nagyobb rendelkezésre állás érdekében, a Panasonic notebookok es táblagépek sorát speciális dokkolómegoldások támogatják, melyek VESA tartókkal felszereltek. Ez azt jelenti, hogy könnyű és biztonságos mobilitást biztosít tartóról tartóra, járműből járműbe egyaránt.