TOUGHBOOK Edge – szakértelmet tükröző, testre szabott szolgáltatások

A TOUGHBOOK Edge kifejezetten a TOUGHBOOK táblagépek és kéziszámítógépek szakértő viszonteladói számára indított programunk.

Hogy segítsünk maradéktalanul kiaknázni a prosperáló piac lehetőségeit, sokféle előnyt kínálunk a TOUGHBOOK Edge keretében online portálunkon és viszonteladói támogató csapatunk szolgáltatásain keresztül.

Üzleti igényekre szabott előnyök

Partnerünk táblagépek és kéziszámítógépek szegmensében felhalmozott szakértelmétől és az ügyfélkapcsolatok megerősítésére kínálkozó lehetőségektől függően a TOUGHBOOK Edge program három szinten vehető igénybe.

Edge Premier

Edge Premier partnerként – a program legmagasabb szintjén – többek között online oktatáshoz és viszonteladói igényekre összpontosító webinárumokhoz férhet hozzá. Marketingalapunk forrásaiból is részesülhet növekedése támogatására. Fontos tudni, hogy a minősített leadekhez nyújtott kizárólagos hozzáférésen túl Edge Premier partnereink dedikált TOUGHBOOK értékesítési mérnök támogatását is élvezik – így egy lépéssel mindig versenytársaik előtt járhatnak.

Az EDGE program brosúrájának letöltése >>

Edge Certified

Edge Certified partnereink vállalatát webhelyünkön is népszerűsítjük, és új ügyfelek százezrei számára tesszük láthatóvá egész évben. Sőt, partnereink marketingalapunk forrásait is igénybe vehetik, személyes meghívót kapnak exkluzív értékesítési rendezvényeinkre, és betekinthetnek jövőbeni termékfejlesztési és -bevezetési terveinkbe.

Az EDGE program brosúrájának letöltése >>

Edge Registered

Az Edge Registered partnerek az első naptól kezdve értékes üzleti előnyöket élvezhetnek. Többek között gyors ügyletregisztrációt, valamint értékesítési és marketinganyagokat is biztosítunk számunkra – az online értékesítési oktatás és a műszaki pre-sales támogatás mellett. A hivatalos TOUGHBOOK partnerek tanúsítvánnyal és logóval bizonyíthatják kiemelt státusukat az egész világnak.

Az EDGE program brosúrájának letöltése >>