Csatlakozzon a TOUGHBOOK Engage partnerek közösségéhez!

Szakértő támogatás a szorosabb kapcsolatok építéséhez
Élvezze a TOUGHBOOK Engage partnerség előnyeit
regi
engage

TOUGHBOOK Engage – az Ön programja, ahogyan Ön szeretné

Az Engage átfogó program a strapabíró Panasonic eszközök (notesz- és táblagépek, PC-k és kéziszámítógépek) teljes választékát kínáló értékesítési partnereink számára.

A programhoz való csatlakozás személyesen és digitálisan történik. Partnereink az összes előnyt elérhetik korszerű partnerportálunkon keresztül, és igénybe vehetik szakértő partnertámogató csapatunk folyamatos támogatását.

Üzleti előnyök négy szinten

A TOUGHBOOK Engage program négy szintből áll. Ezek mindegyike igazodik partnereink üzleti modelljéhez, tükrözi a TOUGHBOOK eszközökkel kapcsolatban felhalmozott szakértelmüket, és értékes üzleti előnyöket kínál.

Hivatalos disztribútor

Hatásos értékesítési és marketingszolgáltatásokkal segítjük elő, hogy nagyobb értékhez juthasson a TOUGHBOOK viszonteladókkal ápolt kapcsolatból. A csomagban szerepel műszaki pre-sales támogatás, részvételi lehetőség különleges promóciókban, meghívás a TOUGHBOOK értékesítési partnerek exkluzív rendezvényeire és jogosultság a marketingalap forrásainak igénybevételére.

Az ENGAGE program brosúrájának letöltése >>

Engage Premier

Az online oktatás és az értékesítési partnerek igényeire szabott webináriumok mellett az Engage Premier az egyetlen olyan szint a programon belül, amely értékesítési leadekhez is hozzáférést kínál. Hivatalos disztribútorpartnereinkhez hasonlóan Engage Premier partnereink is jogosultak műszaki pre-sales támogatásra, a marketingalap forrásainak igénybevételére és értékesítési VIP-eseményeink látogatására.

Az ENGAGE program brosúrájának letöltése >>

Engage Certified

Az üzleti támogatás standard elemein (pl. gyors ügyletregisztráció, online oktatás) túl, partnereink részesülhetnek a marketingalapból, és hitelt igényelhetnek a regisztrált ügyletekhez. Így nagyszerű pozícióra tehetnek szert ahhoz, hogy a lehetőségeket értékesítési ügyletté alakítsák, és színvonalas kiszolgálásban részesítsék ügyfeleiket.

Az ENGAGE program brosúrájának letöltése >>

Engage Registered

Hozzáadott értéket képviselő előnyöket és digitális eszközöket kínál a TOUGHBOOK eszközök értékesítésének megkezdéséhez. Többek között gyors ügyletregisztrációs lehetőséget, valamint értékesítési és marketinganyagokat is nyújt a piacvezető strapabíró technológia értékesítésének felfuttatásához.

Az ENGAGE program brosúrájának letöltése >>

Csatlakozzon még ma a TOUGHBOOK Engage partnerek közösségéhez!

Új felhasználó hozzáadása a vállalathoz

Már partnerünk?