COMPASS Air

Észszerűsített rendszerfrissítések

A teljes mobileszközflotta frissítéseinek kézben tartása kihívást jelent – különösen, ha a hardvermodellek, az operációs rendszerek és a formai kialakítások sokféleségét is figyelembe vesszük. A COMPASS Air egyszerűsíti a frissítések felügyeletét.

A Google rendszer összes frissítését egybecsomagolva, vezeték nélkül továbbítja, hogy Ön dönthesse el, mikor, hol és vállalata mely eszközeire telepíti őket. Így mindig ura maradhat a helyzetnek.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Frissítés, biztonság és verzióváltás a COMPASS Air segítségével

  • A legújabb frissítések és hibajavítások teljes flottára kiterjedő telepítésével fenntartható a termékek működésének hatékonysága
  • A frissítések WiFi-n vagy 3G/4G-csatlakozáson keresztül bárhol letölthetők
  • Könnyen és hatékonyan telepíthetők a kiválasztott eszközökre
  • FOTA-n keresztül rendszeres COMPASS Security frissítések kérésére is van lehetőség
Placeholder

Szeretne többet megtudni?

A COMPASS Air csupán egy a Panasonic komplett Android-szolgáltatási és biztonsági csomagjának (Panasonic Complete Android Services and Security, COMPASS) elemei közül. Minden szükséges kelléket biztosít vállalata számára a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

A COMPASS Air megoldással és a többi COMPASS eszközzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

Solution Customisation

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

Premium Support

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

ProServices ProTect

ProServices ProTect

 

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

 

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

 

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.