COMPASS Custom

COMPASS Custom

Üzleti követelmények szerint testre szabott Android

Készen áll rá, hogy maximális hatékonysággal végezze el üzletileg kritikus feladatait? A COMPASS Custom megoldásával saját munkastílusához igazítva használhatja az Android-alapú TOUGHBOOK eszközöket.

A COMPASS Custom megoldással mindent igényeire szabhat: az eszköz felületétől kezdve a jelminőségen és az akkumulátor-üzemidőn át a biztonságig és a tárhelyig. A Custom ROM segítségével az operációs rendszer minden elemének működése a konkrét szükségletekhez igazítható, GMS-technológiával vagy anélkül. Így bármilyen kihívásokkal teli környezetben is érvényesülni tudnak a cége számára fontos prioritások.

A testre szabás három szintjének köszönhetően már az Android-alapú Panasonic TOUGHBOOK eszközök teljes flottája személyre szabható az egyedülálló cégspecifikus megoldás kialakításához.

1. testre szabási szint

 • Személyre szabott megjelenés és használat – kezdőképernyő, háttérkép, indulási animáció, logó, színek

 • Gyári visszaállítás esetén sem törlődő, speciális alkalmazások hozzáadása

 • Rögzített beállítások

 • Egyedi indítóprogram

2. testre szabási szint

 • Egyedi mag, integrált meghajtóprogramokkal (pl. speciális Bluetooth illesztőprogramok)

 • Külső biztonsági megoldások hozzáadása a megbízható védelem megvalósításához

 • Segítségnyújtás megoldásszállítók és ISV-k számára (pl. külső kiegészítők hozzáadásához)

3. testre szabási szint

 • Hozzáférés a teljes építési környezethez

A korlátlan produktivitás kulcsa

 • A munkatársak produktívabban dolgozhatnak – a csapat hatékonyságát fokozó célirányos technológiával, megnövelt akkumulátor-üzemidővel és jobb jelminőséggel

 • A személyre szabott használat és megjelenés erősíti a vállalati arculatot – egyedi kezdőlap, logó, indulási animáció, színek stb. az eszközön
 • Az egyszerű felszerelés és bevezetés és a továbbfejlesztett biztonság mérsékli az IT-csapat munkaterhelését


 • Gazdagabb és „kulcsrakész” felhasználói élmény

Szeretne többet megtudni?

A COMPASS Custom csupán egy a Panasonic komplett Android-szolgáltatási és biztonsági csomagjának (Panasonic Complete Android Services and Security, COMPASS) elemei közül. Minden szükséges kelléket biztosít vállalata számára a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

A COMPASS Custom megoldással és a többi COMPASS eszközzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.

KAPCSOLATFELVÉTEL

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk