COMPASS Custom

Üzleti követelmények szerint testre szabott Android

Készen áll rá, hogy maximális hatékonysággal végezze el üzletileg kritikus feladatait? A COMPASS Custom megoldásával saját munkastílusához igazítva használhatja az Android-alapú TOUGHBOOK eszközöket.

A COMPASS Custom megoldással mindent igényeire szabhat: az eszköz felületétől kezdve a jelminőségen és az akkumulátor-üzemidőn át a biztonságig és a tárhelyig. A Custom ROM segítségével az operációs rendszer minden elemének működése a konkrét szükségletekhez igazítható, GMS-technológiával vagy anélkül. Így bármilyen kihívásokkal teli környezetben is érvényesülni tudnak a cége számára fontos prioritások.

A testre szabás három szintjének köszönhetően már az Android-alapú Panasonic TOUGHBOOK eszközök teljes flottája személyre szabható az egyedülálló cégspecifikus megoldás kialakításához.

Level 1 customisation

1. testre szabási szint

 • Személyre szabott megjelenés és használat – kezdőképernyő, háttérkép, indulási animáció, logó, színek
 • Gyári visszaállítás esetén sem törlődő, speciális alkalmazások hozzáadása
 • Rögzített beállítások
 • Egyedi indítóprogram
Placeholder

2. testre szabási szint

 • Egyedi mag, integrált meghajtóprogramokkal (pl. speciális Bluetooth illesztőprogramok)
 • Külső biztonsági megoldások hozzáadása a megbízható védelem megvalósításához
 • Segítségnyújtás megoldásszállítók és ISV-k számára (pl. külső kiegészítők hozzáadásához)
Level 2 customisation
Placeholder
Level 3 customisation

3. testre szabási szint

 • Hozzáférés a teljes építési környezethez

A korlátlan produktivitás kulcsa

 • A munkatársak produktívabban dolgozhatnak – a csapat hatékonyságát fokozó célirányos technológiával, megnövelt akkumulátor-üzemidővel és jobb jelminőséggel
 • A személyre szabott használat és megjelenés erősíti a vállalati arculatot – egyedi kezdőlap, logó, indulási animáció, színek stb. az eszközön

 

 • Az egyszerű felszerelés és bevezetés és a továbbfejlesztett biztonság mérsékli az IT-csapat munkaterhelését
 • Gazdagabb és „kulcsrakész” felhasználói élmény

 

Szeretne többet megtudni?

A COMPASS Custom csupán egy a Panasonic komplett Android-szolgáltatási és biztonsági csomagjának (Panasonic Complete Android Services and Security, COMPASS) elemei közül. Minden szükséges kelléket biztosít vállalata számára a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

A COMPASS Custom megoldással és a többi COMPASS eszközzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

Solution Customisation

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

Premium Support

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

ProServices ProTect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

 

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

 

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.