COMPASS for Enterprise

COMPASS for Enterprise

Strapabíró flotta, üzletileg kritikus igényekre optimalizálva

A Panasonic TOUGHBOOK eszközöket ágazati felhasználásra terveztük és gyártottuk. Most saját vállalati működéséhez is tökéletesen hozzáigazíthatja őket.

A COMPASS for Enterprise a TOUGHBOOK mobileszközök teljes flottáját alkalmassá teszi az üzleti használatra. Egyes Android-alapú TOUGHBOOK eszközöket az Android Enterprise Recommended programban tanúsítunk, hogy ügyfeleink abban a biztos tudatban választhassák ki, vezethessék be és üzemeltethessék eszközeiket és szolgáltatásaikat, hogy azok eleget tesznek a Google szigorú nagyvállalati követelményeinek.

Your rugged fleet, optimised for your business
Enterprise-ready is under your control

Nagyvállalati működésre felkészített rendszerek – az Ön elképzelése szerint

 

  • A COSU (Corporate Owned, Single Use) vagy COPE (Corporate Owned, Personally Enabled) eszközök védelme és kizárólag munkacélú használatuk biztosítása
  • Testreszabott hozzáférés egy vagy több kiválasztott alkalmazáshoz és funkcióhoz különböző felhasználók számára
  • Egyedi, vállalatspecifikus alkalmazások fejlesztése a TOUGHBOOK Omnia segítségével
TOUGHBOOK Omnia

TOUGHBOOK Omnia

Agilis mobilitás – egyszerűbben

Az MCL Technologies által támogatott, agilis és költséghatékony, teljes körű szoftverfejlesztési szemléletünkkel gyorsabban megvalósítható a digitális átalakulás.

Enterprise launcher

Enterprise launcher

„Munka” üzemmód aktiválása

Az eszközhasználat módja felett teljes körű ellenőrzést nyújtó Panasonic Enterprise Launcher kioszk-jellegű felülettel gondoskodik róla, hogy a céges eszközöket kizárólag munka céljára használják.

Want to know more?

Szeretne többet megtudni?

A COMPASS for Enterprise csupán egy a Panasonic komplett Android-szolgáltatási és biztonsági csomagjának (Panasonic Complete Android Services and Security, COMPASS) elemei közül. Minden szükséges kelléket biztosít vállalata számára a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

A COMPASS for Enterprise megoldással és a többi COMPASS eszközzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.

KAPCSOLATFELVÉTEL

ProServices

Solution Engineering

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

Solution Customisation

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

Premium Support

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

ProServices ProTect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

 

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

 

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.