Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Panasonic Rapid Configuration Tool (PARC)

< Vissza a Compass Manager oldalára

Panasonic Rapid Configuration (PARC) eszköz

Gyors, egyszerű, skálázható konfigurálás

Az eszköz első konfigurálása néhány kattintással elvégezhető.

A Panasonic Rapid Configuration (PARC) eszközzel megvalósítható a skálázható konfigurálás. A felhasználóbarát telepítőeszközzel egy vagy több androidos TOUGHBOOK is kezelhető. Valamennyi egyetlen platformról. Kinn a terepen vagy az ügyfélénél.

Több mint 40 konfigurálható funkcióval – wifi és vonalkódolvasó beállítása, alkalmazástelepítés, jelszóval hozzáférhető és titkosított profilopciók, fehér-/feketelista az alkalmazásokhoz, minden eddiginél egyszerűbb és biztonságosabb csoportos profiltelepítés.

Több eszköz. Több profil. Egy konzol.

Jellemzők és előnyök

QR-kódos telepítés

Egyszerű „scan-and-go” technológia és profiltitkosítás a gyors és tökéletesen biztonságos működéshez.

Nincs szükség online csatlakozásra

Az eszközök üzem közben, bárhol konfigurálhatók.

PC-alapú vagy webes konzol

Több profil kezelése egyetlen könnyen kezelhető konzolról.

Támogatott platformok

A konfigurációs eszköz az alábbiakkal kompatibilis:

  • Webes verzió Windows 7, 8, 8.1, 10, Linux és Android
  • PC-alapú verzió: Windows 7, 8, 8.1, 10

Támogatott eszközök

A PARC elő van telepítve a TOUGHBOOK N1, T1, L1 és újabb eszközökön.

Szeretne többet megtudni?

A PARC csupán egy elem az androidos szolgáltatási és biztonsági megoldásokat tartalmazó COMPASS csomagból, amely minden szükséges kelléket biztosít a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

Ha szeretne többet megtudni a PARC-ról és a többi COMPASS eszközről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

COMPASS

COMPASS Air

Most eldöntheti, mikor, hol és mely eszközöket kívánja a Compass Air segítségével frissíteni. A FOTA (Firmware Over the Air – vezeték nélküli firmware) frissítéssel és az „Advanced Update Deployment” szolgáltatással gyerekjáték a kritikus szoftver- és firmware-frissítések bevezetése.

További információ

COMPASS – Complete Android Services and Security

COMPASS Security

A Compass Security felhasználói az életciklus minden szakaszában teljes körűen védhetik és felügyelhetik androidos TOUGHBOOK eszközeiket. A szolgáltatás minden mobileszközt a kívánt ideig teljes körűen véd és tökéletesen optimalizál. Ismerkedjen meg a normál és prémium változattal!

További információ

Ha szeretne talpon maradni a napjainkra jellemző éles versenyben, olyan technológiára van szüksége, amelyhez Önhöz hasonlóan professzionálisan, rugalmasan és reagálókészen működik. A PANASONIC COMPASS (Complete Android Services and Securities) segítségével maradéktalanul kiaknázhatja vállalatánál az Android rendszerben rejlő lehetőségeket.

Minden eddiginél egyszerűbben bevezetheti, felügyelheti, védheti és optimalizálhatja eszközeit. Vezeték nélküli firmware-frissítést végezhet, egyedi alkalmazásopciókat és távoli eszközfelügyeletet vehet igénybe, és fokozott biztonságot élvezhet. Abban a biztos tudatban kezelheti strapabíró androidos TOUGHBOOK eszközeit, hogy bárhol, bármilyen kritikus célra azonnal bevetheti őket.

További információ
COMPASS Custom

Az Android minden eddiginél jobban testre szabható. Az eszköz felhasználói felülete, a jelminőség, az akkumulátor-teljesítmény, a biztonság és a tárhely egyaránt az egyedi igényeknek megfelelően alakítható, ami soha nem látott produktivitást biztosít a munkaerő számára. Három testreszabási szint egyetlen üzletileg kritikus megoldással.

További információ

ProServices Protect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

Egyedülálló, kamatmentes havi díjas konstrukció TOUGHBOOK-megoldásokhoz.

További információk