Corporate Branding

< Vissza a megoldások testreszabásához

Éreztesse jelenlétét!

A márkaépítés soha nem volt még olyan fontos, mint napjainkban. Az élesedő piaci verseny, a többcsatornás marketinglehetőségek és a szorosabb ügyfél-márka kapcsolat miatt a márkák egyre nehezebben tudják növelni ismertségüket.

Most további lehetőséget kínálunk ügyfeleink márkapozíciójának megerősítésére. A TOUGHBOOK használata esetén szinte minden eszközt saját vállalati logóval lehet ellátni. A piacvezető mobiltechnológiánkat dolgozóik alapvető munkaeszközei közé illesztő vállalatok azonnal felismerhetővé tehetik márkájukat – bárhol történjen is a munkavégzés.

Erősebb márkapozíció a
Panasonickal közös
márkamegjelenítéssel

Többféle testreszabási
lehetőség

Együttműködő tervezés
az egységes márka
kialakításához

Az eszközlopás
megelőzése

Ha világklasszis TOUGHBOOK eszközünkön a Panasonic márka mellett saját vállalata logóját is feltünteti, akkor a mi piaci ismertségünkkel is erősítheti hírnevét.

A minőség védjegye minden eszközön*

  • Megjelenítheti márkáját a hagyományos kivitelű eszközök fedelén
  • A logót a táblagép hátulján is feltüntetheti
  • Diszkréten a képernyő keretén is elhelyezhet márkaelemeket
  • Az egyedi BIOS-szolgáltatással az eszköz indulásakor, a képernyőn is megjelenítheti vállalati logóját

Akárhogy is dönt, ProServices csapatunk segít meghozni a logó pontos pozicionálásával, a felülettel, a kidolgozással és a nyomatminőséggel kapcsolatos döntéseket. A gyártás előtt PoC-mintadarabon
ellenőrizzük a végeredményt.

*Egyes lehetőségek nem állnak rendelkezésre minden TOUGHBOOK eszközhöz. A Panasonic közös márkamegjelenítésre vonatkozó szabályzata szerint.

Erősítse márkaidentitását!

Kiemelt helyet biztosítunk márkája számára

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

ProServices

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

TUDJON MEG TÖBBET

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

TUDJON MEG TÖBBET

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

Coming Soon

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk