• Panasonic Computer termékmegoldások

Felhasználói feltételek

Az alábbiakban a Panasonic Europe weboldalára – www.panasonic-europe.com – vonatkozó felhasználói feltéteket ismertetjük. Ha Ön nem fogadja el ezeket a feltételeket, kérjük ne használja a weboldalt.

Ellentétes tartalmú és kifejezett rendelkezés hiányában a weboldal tartalmára szerzői jogok vonatkoznak, ezért a weboldalon megjelenő tartalmak semmilyen formában nem reprodukálhatók, kivéve ha ahhoz a Panasonic előzetesen írásban hozzájárul, valamint az alábbi feltételek betartása esetén.

Ön személyes, nem üzleti célból kinyomtathatja vagy letöltheti a weboldalon megjelenő szöveges információt, ideértve egyebek mellett a szerkezetet, a stílust és a programkódot. Bár mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a www.panasonic-europe.com weboldalon megjelenő tartalmak pontosak és naprakészek legyenek, a Panasonic Connect Europe GmbH. nem vállal felelősséget a téves és hiányos információk felhasználásából adódó problémákért. A termékek formai kialakítása, specifikációja és ára előzetes figyelmeztetés nélkül változhat.