Felkészült rá, hogy 2014 áprilisában véget ér a Windows XP támogatása?

Töltse le a Microsoft ügyfél webinár felvételét >>

2014. április 8-án a Microsoft megszünteti a Windows XP támogatását.

De mit jelent ez az Ön és vállalata számára?

Milyen kihívásokkal és lehetőségekkel jár a változás?

Ha még nem gondolkodott a lehetséges kihívásokról és előnyökről, legfőbb ideje, hogy megtegye!

Biztonság

 • A Windows XP támogatásának megszüntetése az jelenti, hogy a jövőben nem lesznek új biztonsági frissítések, gyorsjavítások, támogatási opciók vagy online műszaki tartalomfrissítések.
 • Ez potenciális kockázatokkal, biztonsági fenyegetésekkel, megfelelési hiányosságokkal és akár leállással is járhat vállalatára nézve.

Költségek

 • Az IDC kutatásai* szerint az új technológiákat – pl. a Windows 8-at – sokkal kevesebb pénzbe kerül karbantartani, mint a régebbi megoldásokat – pl. a Windows XP-t. Az átállás előnyei így messze túlmutatnak a támogatás meglétén.
 • Az újonnan megjelent Windows 8.1 Pro még több, üzleti felhasználók számára ideális, új jellemzőt kínál, és ennek köszönhetően jelenleg ez a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető Microsoft operációs rendszer laptopokhoz és táblagépekhez.
 • Nagyobb rugalmasságot nyújt, így a munkatársak produktívabban dolgozhatnak, a magasabb szintű PC-biztonságnak és -felügyeletnek köszönhetően pedig a működés hatékonysága is javul. Lehetővé teszi, hogy a szervezet kiaknázza a legújabb technológiai trendekben (pl. virtualizáció és felhő) rejlő lehetőségeket.

Változáskövetés

 • Sok szoftver- és hardverszállító szintén megszünteti Windows XP-vel futó termékei támogatását.
 • A Windows 8.1 Pro az üzleti alkalmazások legfrissebb verzióit támogatja.
 • Ráadásul a hardverfrissítés számtalan egyéb előnnyel is jár!

Töltse le a Microsoft ügyfél webinár felvételét >>

Milyen lehetőségei vannak?

 1. Amennyiben eszköze teljesíti a szükséges rendszerkövetelményeket, átáll Windows 7 Professional vagy Windows 8.1 Pro operációs rendszerre.
 2. Új üzleti laptopokat vagy táblagépeket vásárol – tekintse meg a Panasonic legfrissebb Toughbook és Toughpad kínálatát!
 3. Kivezeti a lejárt eszközöket – de vajon ez milyen hatással jár vállalata működésére?
 4. Nem tesz semmit – ám ezzel óriás kockázatot vállal és potenciális fenyegetésnek és költségnek teszi ki vállalatát. Beszéljen a Panasonic ügyfélfelelősével vagy viszonteladójával a lehetőségekről, mielőtt még túl késő lenne!

Ha szeretné, hogy segítsünk jól dönteni, amíg még lehet, keressen minket!

Miben tudunk segíteni?

A Panasonic ügyfélfelelőse vagy viszonteladója az alábbi területeken nyújt támogatást:

 • Professzionális szolgáltatások az első pillanattól az utolsóig támogatni tudjuk az átállást, az új licencek biztosítását, a verzióváltás támogatását, a rendszer kiépítését, a meghajtóprogramok telepítését és – nagyobb környezetekben – a teljes körű kiterjesztést is beleértve.
 • Hardvertámogatás – nézzen utána, hogy meglévő eszköze együttműködik-e a Windows 7 vagy a Windows 8 legfrissebb verziójával. Ha rendszere nem felel meg a verzióváltás rendszerkövetelményeinek, tekintse meg Toughbook és Toughpad eszközeink legfrissebb kínálatát és ismerje meg sokrétű előnyeiket – pl. a megnövelt produktivitást és a hosszú távú költségmegtakarítást.
 • Meghajtóprogramok - tesztelt, tanúsított és Windows platformokra jóváhagyott meghajtóprogramokat kínálunk. 

Töltse le a Microsoft ügyfél webinár felvételét >>

*Forrás: www.microsoft.com