For the automotive specialist

Világszínvonalú megoldások világszínvonalú szervezeteknek

A digitális technológiáé a jövő

A gépkocsigyártás a technológiai forradalom küszöbén áll. Önvezető autók, okosműhelyek, digitális piactér, előrejelző karbantartás, 5G és elektromos járművek: az iparág a jövő technológiájának divatos szakkifejezéseitől hangos.

A jövőre való felkészüléshez minden fontos területen meg kell valósítani a digitális átalakulást: a kutatás-fejlesztéstől kezdve a gyártáson át a bemutatótermekig és a műhelyekig. A digitális kihívás kezeléséhez pedig megfelelő technológiára – és megfelelő partnerre – van szükség. A Panasonic TOUGHBOOK több mint két évtizede folytat szoros együttműködést autóipari szereplőkkel. Így tökéletesen tisztában vagyunk az Ön jelenlegi és jövőbeni kihívásaival.

Ezért segítünk az autógyártóknak világszerte jobb eredményeket elérni, jobb kiszolgálást nyújtani, fokozni a termelékenységet.

A Panasonic TOUGHBOOK számítógépek nyolcszor megbízhatóbbak, mint az átlagos, strapabíró funkciók nélküli ipari notebookok*


*A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást eredményeznek a vállalkozások számára, White Paper

G1 Toughpad for automotive

Tökéletes partner vagyunk az autóipar szereplői számára

Hogyan érjük el ezt? Különbözünk a többi mobiltechnológia-szállítótól. Igazodunk az autóipari ügyfelek szükségleteihez. Felkészültebben szabjuk technológiánkat a pontos követelményekre. Bolygónk jövőjének védelméhez is hozzájáruló, környezetbarát termékeket kínálunk.

Együtt készen állunk az autóipar jövőbeni fejlődésének támogatására.

Előbbre mozdítjuk a digitális jövőt

A TOUGHBOOK intelligens, összekapcsolt rendszerei és eszközei észszerűsítik a tevékenységeket, és javítják a termelékenységet a gépkocsigyártás teljes értékláncában.

Bizalomra és kiválóságra épülő, hosszú távú kapcsolatok

A világ legsikeresebb autóipari szervezetei közül több tőlünk szerzi be mobilmegoldásait. És ez már évek óta így van.

Optimális diagnosztika és termelékenység

Napjaink szűk határidőkkel jellemezhető, nagy pontosságot megkövetelő és erősen mobil munkakörülményei között a dolgozóknak a munkapadtól távol is maximális hatékonysággal kell dolgozniuk – anélkül, hogy tartaniuk kellene az eszközök meghibásodásától. Olyan nagy teljesítményű technológiára van szükségük, amely üzemidejével a teljes műszakot lefedi és a szerszámostáska többi multitasking eszközéhez hasonlóan a műhelyben éppúgy használható, mint az út mellett vagy a saras mezőn.

A piacvezető gépkocsigyártók igényeit meghallgatva iparág-specifikus technológiákat (például második vezeték nélküli LAN-t és strapabíró USB-csatlakozókat) építettünk TOUGHBOOK noteszgépeinkbe, táblagépeinkbe és kézi számítógépeinkbe. Amennyiben ügyfelünknek további eszközökre és technológiára lenne szüksége a TOUGHBOOK megoldás részeként, többféle – az összes komponenst egy dobozban tartalmazó – csomagot kínálunk. Igény esetén akár márkajellel ellátott tokban szállított, teljesen egyedi diagnosztikai készletet is összeállítunk számára.

K+F magas fokon

A TOUGHBOOK kutatás-fejlesztési megoldásai lehetővé teszik a régebbi mérő- és teszteszközökhöz való csatlakozást, és strapabíró 3.0 USB portokat biztosítanak a jövőbeni igényekre.

A K+F értéklánc számos szakaszában használhatók, például a járműtesztelés, a mérések, a kalibráció, a „reflashing” és a közúti tesztelés során, ahol igazán számít a teljesítmény, a képernyőfelbontás és a tartósság.

10v2

Forradalom az ügyfélkiszolgálásban

A márkakereskedők egyre inkább szeretik felkészíteni értékesítési munkatársaikat, hogy proaktívan fogadják és üdvözöljék a vevőket a jármű mellett, hogy ezzel is javítsák az elégedettséget, felülértékesítési lehetőségeket teremtsenek és felfuttassák a bevételt.

A TOUGHBOOK eszközeivel nincs többé sorban állás, sőt a szerviz munkafelvételi pultja és a bemutatóterem is hatékonyabban működhet, mint korábban bármikor.

A TOUGHBOOK kínálat könnyű, mégis masszív kivitelű eszközeivel valós időben tájékoztathatják a vevőt a bemutatóteremben, vagy gyorsan, helyben, az időjárástól függetlenül ellenőrizhetik a jármű műszaki állapotát kültéren.

Okosgyár felturbózva

Az összeszerelősorok állásidejének lerövidítése még soha nem volt annyira fontos, mint manapság. Ahogy az iparág kezd felhagyni a fix telepítésű régi rendszerek alkalmazásával, a gyártásért felelős mérnököknek olyan eszközökre van szükségük, amelyek szabad mozgást tesznek számukra lehetővé a létesítményen belül.

A TOUGHBOOK több műszakot lefedő akkumulátor-üzemidőt és dedikált tesztelési megoldásokat biztosít számukra. Így a gyártósor leállása esetén gyorsan reagálhatnak, és közvetlenül a meghibásodási pontot vehetik célba, helyreállítva a működést, és elkerülve minden felesleges késedelmet és költséget.

Globális 1. szintű (Tier 1) autóipari beszállító

Az autóiparban több mint 15 év tapasztatalattal rendelkező és az alkatrészellátást is behatóan ismerő vállalatként teljes körű 1. SZINTŰ támogatást nyújtunk a gépkocsigyártóknak – a szerződéses és pénzügyi felelősségvállalás kezelésétől a központi készletgazdálkodáson és a megoldásfelszerelésén át az első vonalbeli hardverszolgáltatásokig és javításig.

Tudjon meg többet az autóiparról

55
Formula Ford case study

A Formula Ford esettanulmánya

Formula Ford and TOUGHBOOK prove perfect racing partners

GEMBA Process white paperfor

GEMBA Process white paper

How to innovate and optimise in the face of rapidly changing business conditions and customer needs.

AA Case Study

AA Case Study

How TOUGHBOOK and the AA are providing best practice in field force automation.

TOUGHBOOK 20

TOUGHBOOK 20

Szélsőséges igénybevételre tervezett, levehető billentyűzetű noteszgép Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 10,1 hüvelykes kültéri Full-HD kijelzővel

TOUGHBOOK G1

TOUGHBOOK G1

Szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű táblagép, Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 10,1 hüvelykes, következő generációs kültéri full-HD kijelzővel.

TOUGHBOOK 55

TOUGHBOOK 55

FOKOZOTT IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT 14 HÜVELYKES NOTESZGÉP WINDOWS 10 PRO OPERÁCIÓS RENDSZERREL ÉS FULL-HD KIJELZŐVEL

Más szektorok

protect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.