For the defence specialist

A strapabíró COTS-alapú eszközök bármilyen küldetésben megállják a helyüket

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró mobilszámítástechnikai megoldások piacvezető szállítója Európában.

Több mint 20 éve szállítunk járműbe rögzített és kézi strapabíró mobil PC-megoldásokat védelmi szervezetek számára. Termékeink napjaink digitális technológiával támogatott hadseregeinek igényeit is kielégítik.

Bevetésre kész kereskedelmi „off-the-shelf” (COTS) mobileszközeink világszerte kivívták a katonai felhasználók és a rendszerintegrátorok bizalmát. Hogy mivel? A legszigorúbb katonai szabványok szerint teszteltük őket, garantálva ezzel tartósságukat, megbízhatóságukat és biztonságukat.

 

Úgy tervezték ezeket, hogy ellenálljanak a legmostohább környezetben, még a csatatéren is.*

Martyn Armstrong, Senior programmenedzser Cubic Defense UK
*A Cubic és a brit hadsereg esettanulmányából

 

Mission ready

Bevetésre készen

Garantált tartósság

A legmostohább környezetben is eredményesen működő TOUGHBOOK mobil PC-k, táblagépek és kéziszámítógépek eleget tesznek a legszigorúbb követelményeknek például a leejtés, rezgés, homok, por, eső, magasság, extrém hőmérséklet elleni védelem terén. Katonai felhasználásra szánt eszközeink mindegyikét a MIL-STD-810H szabvány szerint tanúsítottuk.

Strapabíró feladatokra tervezve

Az akció hevében nem egyszerűen fontos, hanem egyenesen kritikus a megbízható technológia. A Panasonic TOUGHBOOK PC-k nyolcszor megbízhatóbbak a strapabíró funkciókkal nem rendelkező, átlagos ipari noteszgépeknél.*

* A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást nyújtanak a vállalatnak (tanulmány)

Költséghatékony és felhasználóbarát működés

A TOUGHBOOK által fejlesztett COTS-eszközök a védelmi szektor bármely szervezeténél könnyen és költséghatékonyan bevezethetők.

A védelmi szektor szereplőinek visszajelzései alapján megjelenésüket és funkcióikat tekintve egyaránt a katonák által a civil életben használt, kereskedelmi forgalomban kapható rendszerekre emlékeztetnek, ugyanakkor a strapabírás legszigorúbb követelményeit is kielégítik. Így az újonnan bevezetett eszközök gyorsan használatba vehetők.

Cost effective and user friendly

Biztonság magas fokon

Ultrahordozható kiegészítőink sem a strapabírás, sem a biztonság terén nem ismernek kompromisszumot. A TOUGHBOOK mérnökei kivehető SSD-kkel szerelték fel a védelmi feladatokra szánt eszközöket. Így bármi történik is a géppel bevetés során, nem áll fenn a szigorúan titkos adatok elvesztésének kockázata. Ezenkívül az erős és biztonságos csatlakozás érdekében az eszközök a MIL-DTL-38999 katonai szabványnak megfelelő portokkal is konfigurálhatók.

Észrevétlen működés

Amikor a felhasználónak észrevétlenül kell teljesítenie küldetését, a TOUGHBOOK titkos üzemmódjával egyetlen gomb megnyomásával, egy másodpercen belül kikapcsolhatja a rádiós és a kijelzőfunkciókat.

Az eszközök a MIL-STD-461H szabvány szerint is tanúsíthatók. Ebben az esetben megfelelnek a korlátozott elektromágneses interferenciára vonatkozó szigorú követelményeknek.

Folyamatos támogatás

Többé nem kell költséges és fáradságos módon, néhány évente lecserélni a hardvereket. Katonai termékeinket hosszabb élettartamra tervezzük, és többféle TOUGHBOOK támogatási és garancialehetőséget biztosítunk hozzájuk.

Modular customisation and more

Moduláris testre szabás és más lehetőségek

Mivel nincs két egyforma felhasználó és szervezet, vállaljuk, hogy akár a formatervet, akár a szoftverintegrációkat kifejezetten a védelmi szektor igényei szerint testre szabjuk.

Speciális kiegészítőket is hozzá tudunk illeszteni a rendszerhez. Autós dokkolómegoldásaink például alapértelmezés szerint többféle szerelőbilinccsel rögzíthetők, de golyóálló kivitelben is szállítani tudjuk őket.

Tudjon meg többet a védelemről

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
Find out more about defence
Cubic & British Army Case Study

A Cubic és a brit hadsereg esettanulmánya

Panasonic and Cubic Defence UK help British Army lead the world in defence training

Team Army Case Study

A BAE Systems esettanulmánya

BAE Systems use Panasonic Toughpad tablets to help service Typhoon Jets.

Team Army Case Study

A Team Army esettanulmánya

Panasonic supports sport in the British Army both financially, via sponsorship of Team Army, and directly with Toughboook rugged notebooks to assist Army rugby teams with training.

TOUGHBOOK 55

TOUGHBOOK 55

FOKOZOTT IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT 14 HÜVELYKES NOTESZGÉP WINDOWS 10 PRO OPERÁCIÓS RENDSZERREL ÉS FULL-HD KIJELZŐVEL

TOUGHBOOK M1

TOUGHBOOK M1

Zsebméretű, ventilátormentes, szélsőséges igénybevételre tervezett táblagép Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 7 hüvelykes kültéri kijelzővel

TOUGHBOOK G1

TOUGHBOOK G1

Szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű táblagép, Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 10,1 hüvelykes, következő generációs kültéri full-HD kijelzővel

Más szektorok

ProServices ProTect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.