For the logistics and warehouse specialist

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró notesz- és táblagépek piacvezető szállítója Európában.

Több mint 20 éve folytatunk partneri együttműködést raktározási és logisztikai szervezetekkel az adott célra szabott, járműbe szerelt és kézi strapabíró mobil-számítástechnikai megoldások szállítása terén. Lehetővé tesszük a raktározási és logisztikai vezetőknek és dolgozóknak, hogy az ellátási lánc minden pontján, bárhol, bármilyen körülmények között akadálytalanul elérjék a hálózatot.

A mobil munkavégzés – különösen raktárakban és kültéren – sajátos kihívásokkal jár. Ha azonban a dolgozókat speciális strapabíró megoldásokkal szerelik fel, jelentősen megnő hatékonyságuk, a vállalat pedig sokkal kedvezőbb megtérülésre számíthat.

Úgy döntöttünk, hogy a Panasonic megoldásait választjuk, mivel a cég szolgáltatástámogatást kínált a megvalósítás minden szakaszában és a befejezése után is, valamint lehetőséget arra, hogy az eszközöket az igényeinkre szabjuk.*

Bartosz Kolasiński Projektmenedzser Raben Group *A Raben esettanulmányából - EN
 
N1

A raktározási és logisztikai szervezetek az alábbi helyzetekben váltanak TOUGHBOOK eszközökre:

  • Frusztráció amiatt, hogy a meglévő raktárgazdálkodási rendszer (WMS) már nem elégíti ki az igényeiket.
  • A következő generációs mobil munkavégzésre való átállás igénye.
  • Csatlakozási problémák és nehézségek a kritikus alkalmazások és adatok valós idejű elérése során út közben.
  • Nagy eszközmeghibásodási arány terepen, amely hátrányosan befolyásolja az ügyfélkiszolgálás színvonalát.

Tartós és megbízható technológia a hálózat eléréséhez

Az ellátási lánc kezelése terén folyó versenyben minden lehetséges technológiai innovációt be kell vetni a boldoguláshoz.

A különféle digitális eszközök, például a mobil eladáshelyi (POS) rendszerek mellett strapabíró notesz-/táblagépekre és kézi számítógépekre van szükség. Ezeknek pedig tökéletes tartósságot és csatlakozási képességeket és kimagasló mobilitást kell biztosítaniuk felhasználóik számára.

A TOUGHBOOK eszközök a világ legmegbízhatóbb és legtartósabb mobilszámítógépei közé tartoznak*. Akár villástargoncára szerelik, dokkolóállomásra csatlakoztatják, vagy kinn hagyják a hóban őket, minden körülmények között garantálják a munkatársak online elérését és produktivitását.

A Panasonic TOUGHBOOK PC-k nyolcszor megbízhatóbbak a strapabíró funkciókkal nem rendelkező, átlagos ipari noteszgépeknél.*


* A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást nyújtanak a vállalatnak (tanulmány) »

És ez még nem minden… A TOUGBOOK eszközök további előnyei:

Superior connections for uninterrupted access to real-time information

Kiváló csatlakozás a valós idejű információk zavartalan eléréséhez

Triple-shift battery life with dual battery slots and hot-swap technology for increased uptime

Három műszakot lefedő akkumulátor-üzemidő két akkumulátor-modulhellyel és a leállás nélküli cserét támogató technológiával a hosszabb üzemképességhez

Thinner, lightweight and more ergonomic deigns that include angled barcode scanners – also proven to reduce repetitive strain in

Vékonyabb, könnyebb és ergonomikusabb formaterv, akár döntött vonalkód-olvasóval – ami bizonyítottan képes csökkenteni az ismétlődő megterhelés okozta sérülés (RSI) veszélyét.

Valós idejű reagálás

A bonyolult disztribúciós folyamatok összehangolásakor rendkívül fontos, hogy a raktározási és áruszállítási vezetők egész nap hozzáférjenek az információkhoz. A megfelelő technológia birtokában észszerűbben gyűjthetik össze és oszthatják meg adataikat.

A TOUGHBOOK mobileszközökkel mindenkor garantáltan elérhetik az összes kritikus információt – a felhőalapú rendszerek adataitól a vonalkódadatokig.

Ha probléma van a szállítással vagy a létszámmal, a raktárvezetők praktikus megoldásokat vehetnek igénybe a feladatok valós idejű újrakiosztásához vagy az áruszállítás helyének megváltoztatásához a rendelkezésre álló erőforrások és hely lehető leghatékonyabb hasznosítása és a késedelem minimumra szorítása érdekében.

M1 Toughbook Tablet for Logistics
M!

Felülnézeti kép a termékmozgásokról

Az intelligens raktári információk segítségével nyomon követhető, mi történik a szállítmánnyal a létesítmény határain belül és azon túl.

Vonalkódolvasást, videós térfigyelést és más technológiákat ötvöző, fejlett megoldásaink azonnali vizuális intelligenciával szolgálnak, így gyorsan azonosíthatók a raktári működés zavarai, és meghatározható a rongálódás és a veszteség eredete.

Teljes körű folyamatkövetés

Tudjuk, hogy minden láda és rekesz úton van valahova. Ezért logisztikai megoldásaink mobil POS-rendszerekkel segítenek közvetlenül a vevő kezéhez eljuttatni a termékeket.

A kiskereskedelmi helyszíneken a táblagépek például a készlet megjelenítésére és a biztonságos helyi fizetés támogatására is konfigurálhatók.
 

Zökkenőmentesebb raktárműködés

Mivel az ügyfélmegrendelések 7x24 órában érkeznek, és elvárás a valós idejű rendelésteljesítés, minden iparág szereplői számára előnyös a támogatás továbbfejlesztése.

A hatékony raktárműködés, a papíralapú folyamatok digitalizálása és az olvashatatlan kézírás vagy az űrlapmásolatok félreolvasása miatt fellépő hibák minimumra szorítása révén naponta jelentős késedelmet iktatunk ki az ellátási láncból.

Az áruszállítási folyamat teljes körű támogatása

Legyen szó raktári villástargoncáról vagy közúti teherautóról, a járműintegráció mindig fontos szempont a raktározási és a logisztikai szektor számára.

A Panasonic TOUGHBOOK széles portfóliót kínál szélsőséges igénybevételre tervezett, törésteszten átesett, rögzített vagy könnyen áthelyezhető autós dokkolómegoldásokból.

Fejlett műszaki képességeinkre és kiterjedt tapasztalatunkra támaszkodva olyan egyedi dokkoló- és szerelőmegoldásokat szállítunk és telepítünk, amelyek bármilyen jármű sajátosságainak megfelelnek – ideértve a villástargoncákat, a közúti és terepjáró gépkocsikat, a kamionokat és teherautókat, valamint az elektromos vasúti járműveket.

Házhozszállításkor a vállalat munkatársai a teljesítés igazolásához a TOUGHBOOK aktív tollával rögzíthetik a vevő aláírását.

icon4

Minden részletre kiterjedő, együttműködő, testre szabott szemlélet

Az elemzéstől és a koncepciótervezéstől a gyártáson át a telepítésig és azon túlmenően szakembereink a folyamat minden lépésénél együttműködnek az ügyfelekkel a szervezetük számára tökéletes, gazdaságos, hatékonyságnövelő dokkolómegoldás kialakításában.

icon5

A koncepciótól a kész megoldásig

A házon belüli TOUGHBOOK prototípus-készítésnek köszönhetően pontosan és gyorsan átültetjük a gyakorlatba a személyre szabott megoldáskoncepciókat. A koncepciótervet egy napon belül szállító szolgáltatás keretében 24 óra alatt eljutunk a kiinduló öltettől a koncepcióig.

icon6

Az utasbiztonság terén nem ismerünk kompromisszumot

Minden TOUGHBOOK dokkot átfogó ütközési és stressztesztelésnek vetünk alá, és a Panasonic minősítésével szállítunk.

Tudjon meg többet a logisztikáról és a raktározásról

M!v2
Raben Case Study (English)

A Raben esettanulmánya (angolul)

Raben group equips its drivers with rugged handhelds from Panasonic.

Dynalogic Case Study

A Dynalogic esettanulmánya

Scanning barcodes, planning routes, running checklists, adding signatures – the new Toughpad can do it all.

Otto Pachmayr

Otto Pachmayr - Youtube

Mordern warehouse management with TOUGHPAD G1 in beverage industry and stores.

TOUGHBOOK N1

TOUGHBOOK N1

4,7” méretű vékony és könnyű kézi táblagép, döntött vonalkódolvasóval.

TOUGHBOOK M1

TOUGHBOOK M1

Zsebméretű, ventilátormentes, szélsőséges igénybevételre tervezett táblagép Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 7 hüvelykes kültéri kijelzővel.

tablets for Forklifts

Villástargoncára rögzített PC-k

A villástargoncák fontos feladatot látnak el a raktározásban. Legyen bármilyen méretű a flotta, a gördülékeny és hatékony működés szempontjából lényeges, hogy milyen számítógépeket szerelnek a targoncákra.

Más szektorok

protect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

toughbook

Toughbook as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.