For the retail specialist

Többcélú mobil PC-megoldások kiskereskedelmi alkalmazásra

A Panasonic TOUGHBOOK új szintre emeli a többfunkciós teljesítményt. Akár bolti eladótérben, étteremben, kültéren vagy raktárban használják őket, a TOUGHBOOK eszközök tökéletesen támogatják a kiskereskedelmi működést.

A modellválaszték minden tagja lehetővé teszi a kiskereskedelmi vállalatok számára a sikerhez elengedhetetlen többcsatornás ügyélmény nyújtását.

A TOUGHBOOK eszközökkel és szoftverekkel a dolgozók sokféle interakciót és érintkezési pontot kezelhetnek, ötvözve egymással a kiskereskedelem fizikai és digitális, online világának lehetőségeit.

A korábbi Panasonic készülékek jól szolgáltak minket, és nem haboztunk a Panasonic partnerei lenni ennél az új bevezetésnél.*

Dave Wood Végrehajtás-fejlesztési menedzser Ocado
*Az Ocado FZ-M1-es esettanulmányából

A TOUGHBOOK kiskereskedelmi technológiájával Ön is maximális kényelmet és kiszolgálást nyújthat üzlete vagy étterme minden látogatójának, és növelheti elkötelezettségüket.

A kiskereskedelmi vállalatok akkor váltanak TOUGHBOOK eszközökre, amikor az alábbiakra van szükségük:

 • Valós idejű információ-hozzáférés
 • Részletes termékinformációk a vásárlóknak és a felülértékesítési lehetőségek maximális hasznosítása az eladás helyén.
 • Masszív, mégis könnyű mobileszköz
 • Ergonomikus, strapabíró megoldás, amely jól tűri a bolti és a raktári környezetekre jellemző nagy igénybevételt.
 • Több alkalmazás kezelésének képessége egy eszközön
 • Többek között a hosszú akkumulátor-üzemidőnek, az integrált vonalkódolvasónak és a Windows OS-ben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázásának köszönhetően.
Retail TOUGHBOOK M1

Villámgyorsétterem

Kevés olyan környezet van, ahol annyira kritikus lenne az azonnali, hatékony és rugalmas kiszolgálás, mint egy gyorsétteremben. A TOUGHBOOK alkalmazkodó és reszponzív technológiája a pultnál és az asztalok között cikázva egyaránt felbecsülhetetlenül hasznos.

Deliver multiple services using just one device

A felhasználó több feladatot elvégezhet egy eszközön – felveheti a rendeléseket, tájékoztatást adhat a menüről, kezelheti a készleteket, foglalást rögzíthet stb.

Use high-visibility touchscreens and digitizer pens to create a simpler process for mobile staff and customers alike.

A jól látható érintőképernyő és a digitalizáló toll mind a mobil munkatársak, mind a vendégek számára egyszerűsíti a folyamatot.

Take advantage of lightweight design and world-class connectivity

A könnyű és kiváló csatlakozási lehetőségeket kínáló eszközzel az eladótérben felvehetők a rendelések, ha hosszú sorok alakulnak ki a pultoknál, így megszűnik a várakozás okozta frusztráció, és fenntartható a vevők egyenletes áramlása.

Felturbózott szupermarket

Egy szupermarket működésének támogatása nem könnyű feladat. Folyamatosan változnak az akciók, a termékeket kifogástalanul kell kezelni, és a színvonalas vevőkiszolgálás is alapkövetelmény. TOUGHBOOK eszközök birtokában a munkatársak hozzájutnak a munkájukhoz szükséges teljes körű támogatáshoz és információkhoz.

 • Az online jelenlét és a fizikai világ szolgáltatásai integrálhatók egymással, és valós időben érhetők el a frissítések és az információk.
 • A technológiával segített eladás felfuttatja az árbevételt: a tájékozott munkatársak közvetlen útmutatást adhatnak a vevőknek a termékekről és az akcióról, tovább erősítve ezzel a márkahűséget, és ösztönözve a rendszeres és egyre nagyobb értékű vásárlásokat.
 • Az önálló árleolvasás és termékinformáció-lekérés képessége erősíti a vásárlói elégedettséget.
 • A beépített vonalkódolvasók, a valós idejű csatlakozás és a back-office rendelési rendszerekkel és POS-terminálokkal folytatott kommunikáció javítja a készletgazdálkodást.

A jövőre felkészített kiskereskedelem

A vállalkozás saját digitális jelölési megoldásaival és értékesítéstámogató rendszereivel integrált, strapabíró TOUGHBOOK táblagépek a működés szinte minden területét támogatják, az árubeszállítástól és a készletgazdálkodástól kezdve az eladáshelyi tevékenységekig és a promóciókig.

 • A készlethiányos termékekre is leadható velük rendelés, és az új termékek is egyszerűen előrendelhetők.
 • A vevők elektronikus katalógusokból tájékozódhatnak, interaktív funkciókat és részletes termékkalauzokat vehetnek igénybe, hogy hozzájussanak a döntéseiket megkönnyítő információkhoz, és visszatérve egyre nagyobb értékben vásároljanak.
 • A munkatársak minden eszközt megkapnak ahhoz, hogy a bolti környezet bármely pontján biztosítsák a vásárlók által elvárt pontos és azonnali támogatást.
 • A TOUGHBOOK integrált vonalkódolvasóival, kivételes csatlakozási jellemzőivel és hosszú akkumulátor-üzemidejével valós időben megoszthatók a készletadatok, ami hatékonyabb készletgazdálkodást tesz lehetővé.

Tudjon meg többet a kiskereskedelemről

N1 Handheld for Retail
L’Oréal Case Study

A L’Oréal esettanulmánya

L’Oréal Czech Republic has once again selected rugged Panasonic Toughbooks for its sales representatives.

Bright House Case Study

A Bright House esettanulmánya

BrightHouse equips Customer Advisers with Panasonic Toughpad tablets to improve service and efficiency.

Revitalising Retail in a post-COVID world

A többcsatornás kiskereskedelem lépéseinek helyes végrehajtása (blogcikk)

For years now, big-name retailers looking to establish themselves in the world of omnichannel retail have spent time, effort and astronomical budgets on understanding, targeting and reaching out to millennials

N1

TOUGHBOOK N1

4,7” méretű vékony és könnyű kézi táblagép, döntött vonalkódolvasóval

M1

TOUGHBOOK M1

Zsebméretű, ventilátormentes, szélsőséges igénybevételre tervezett táblagép Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 7 hüvelykes kültéri kijelzővel

S1

TOUGHBOOK S1

Interaktív, érintőképernyős kioszk Windows 10 Pro operációs rendszerrel

Más szektorok

protect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.