• Gyorséttermek

Gyorséttermek

Kevés olyan környezet van, ahol annyira kritikus lenne a gyors és hatékony kiszolgálás, mint egy gyorsétteremben. Akár a pult mögött állva, akár a vendégeket az asztalok között kiszolgálva, a személyzet tagjainak rugalmasnak kell lenniük, és azonnal tudniuk kell reagálni az igényekre. A Panasonic strapabíró technológiája ideális erre a feladatra.

Egy eszköz, több szolgáltatás
Éttermi környezetben a Toughpad FZ-G1 többféle feladatot el tud látni és sokféle szolgáltatást tud nyújtani. Az erre a célra készült POS-dokkolóegységbe helyezve teljes értékű asztali megoldásként működik. Mobil használat esetén támogatja a rendelésfelvételt, az étlapról ajánlást, az asztalfoglalást, a készletgazdálkodást stb. A többféle adatbeviteli lehetőségnek (pl. érintőképernyő és digitalizáló toll) köszönhetően a folyamat mind a vendég, mind pedig a mobil dolgozók számára egyszerű és logikus.

Tökéletes eladáshelyi támogatás
A Toughpad FZ-M1 táblagépet az eladáshelyi technológiához csatlakoztatva a rendelések követlenül továbbíthatók és mindkét oldalon megjeleníthetők, növelve ezzel a rendelésfelvétel sebességét és pontosságát, valamint mérsékelve a vendégek számára a várakozási időt.

A Panasonic POS-megoldásai hatékonyan támogatják a kiskereskedelmi környezetre jellemző ügyfélkiszolgálás sokoldalú feladatait. A kiskereskedelmi ügyfelek kiszolgálásában szerzett közel három évtizedes tapasztalatunkat és vezető pozíciónkat kamatoztatva rugalmas és nagy teljesítményű rendszereket dolgoztunk ki – a vállalatok igényeit kielégítő, alacsony teljes életciklusra vetített költséggel.

A sorban állás csökkentése
Kis súlyuknak és világszínvonalú csatlakozási jellemzőiknek köszönhetően a Toughpad táblagépek alkalmasak arra, hogy a személyzet tagjai velük vegyék fel a rendeléseket hosszú sorok kialakulása esetén. Így a vendégek nem lesznek frusztráltak, és zavartalan lesz a kiszolgálás a pultoknál.

Mely eszközeinket ajánljuk gyorséttermi környezetbe?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7” méretű, Windows 8.1-alapú, ventilátor nélküli táblagép, integrált opciókkal, például vonalkódolvasóval és mágnescsík-leolvasóval. Kompakt méretének és nagy teljesítményű képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas számos kiskereskedelmi alkalmazás támogatására – az üzletben és azon kívül is.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 és asztali dokkolóegység (POS)

A szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű, Windows 8.1-alapú táblagép és a jól testre szabható dokkolóegység párosa javítja az ügyfélkiszolgálást, és helyet takarít meg az eladáshelyi környezetben.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
JS-970 eladáshelyi rendszer (POS)

A különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel együttműködő, rugalmas, moduláris, „többfunkciós” kialakítású, többféle képernyővel is felszerelhető JS-970 javítja a produktivitást, ritkítja a leállásokat és mérsékli a karbantartási költséget.

Bővebben

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970