Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

IGAZI CSAPATJÁTÉKOS

A strapabíró COTS-alapú eszközök bármilyen küldetésben megállják a helyüket

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró mobilszámítástechnikai megoldások piacvezető szállítója Európában.

Több mint 20 éve szállítunk járműbe rögzített és kézi strapabíró mobil PC-megoldásokat védelmi szervezetek számára. Termékeink napjaink digitális technológiával támogatott hadseregeinek igényeit is kielégítik.

Bevetésre kész kereskedelmi „off-the-shelf” (COTS) mobileszközeink világszerte kivívták a katonai felhasználók és a rendszerintegrátorok bizalmát. Hogy mivel? A legszigorúbb katonai szabványok szerint teszteltük őket, garantálva ezzel tartósságukat, megbízhatóságukat és biztonságukat.

Úgy tervezték ezeket, hogy ellenálljanak a legmostohább környezetben, még a csatatéren is.*

Martyn Armstrong, Senior programmenedzser Cubic Defense UK
*A Cubic és a brit hadsereg esettanulmányából

Bevetésre készen

Garantált tartósság

A legmostohább környezetben is eredményesen működő TOUGHBOOK mobil PC-k, táblagépek és kéziszámítógépek eleget tesznek a legszigorúbb követelményeknek például a leejtés, rezgés, homok, por, eső, magasság, extrém hőmérséklet elleni védelem terén. Katonai felhasználásra szánt eszközeink mindegyikét a MIL-STD-810H szabvány szerint tanúsítottuk.

Strapabíró feladatokra tervezve

Az akció hevében nem egyszerűen fontos, hanem egyenesen kritikus a megbízható technológia. A Panasonic TOUGHBOOK PC-k nyolcszor megbízhatóbbak a strapabíró funkciókkal nem rendelkező, átlagos ipari noteszgépeknél.*

* A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást nyújtanak a vállalatnak (tanulmány)

Költséghatékony és felhasználóbarát működés

A TOUGHBOOK által fejlesztett COTS-eszközök a védelmi szektor bármely szervezeténél könnyen és költséghatékonyan bevezethetők.

A védelmi szektor szereplőinek visszajelzései alapján megjelenésüket és funkcióikat tekintve egyaránt a katonák által a civil életben használt, kereskedelmi forgalomban kapható rendszerekre emlékeztetnek, ugyanakkor a strapabírás legszigorúbb követelményeit is kielégítik. Így az újonnan bevezetett eszközök gyorsan használatba vehetők.

Biztonság magas fokon

Ultrahordozható kiegészítőink sem a strapabírás, sem a biztonság terén nem ismernek kompromisszumot. A TOUGHBOOK mérnökei kivehető SSD-kkel szerelték fel a védelmi feladatokra szánt eszközöket. Így bármi történik is a géppel bevetés során, nem áll fenn a szigorúan titkos adatok elvesztésének kockázata. Ezenkívül az erős és biztonságos csatlakozás érdekében az eszközök a MIL-DTL-38999 katonai szabványnak megfelelő portokkal is konfigurálhatók.

Észrevétlen működés

Amikor a felhasználónak észrevétlenül kell teljesítenie küldetését, a TOUGHBOOK titkos üzemmódjával egyetlen gomb megnyomásával, egy másodpercen belül kikapcsolhatja a rádiós és a kijelzőfunkciókat.

Az eszközök a MIL-STD-461H szabvány szerint is tanúsíthatók. Ebben az esetben megfelelnek a korlátozott elektromágneses interferenciára vonatkozó szigorú követelményeknek.

Folyamatos támogatás

Többé nem kell költséges és fáradságos módon, néhány évente lecserélni a hardvereket. Katonai termékeinket hosszabb élettartamra tervezzük, és többféle TOUGHBOOK támogatási és garancialehetőséget biztosítunk hozzájuk.

Moduláris testre szabás és más lehetőségek

Mivel nincs két egyforma felhasználó és szervezet, vállaljuk, hogy akár a formatervet, akár a szoftverintegrációkat kifejezetten a védelmi szektor igényei szerint testre szabjuk.

Speciális kiegészítőket is hozzá tudunk illeszteni a rendszerhez. Autós dokkolómegoldásaink például alapértelmezés szerint többféle szerelőbilinccsel rögzíthetők, de golyóálló kivitelben is szállítani tudjuk őket.

Tudjon meg többet a védelemről

Lépjen kapcsolatba velünk

Más szektorok

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk