Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Ipari és gyártási szakembereknek

Ipari és gyártási szakembereknek

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró notesz- és táblagépek piacvezető szállítója Európában.

Több mint 100 év tapasztalattal rendelkező gyártóvállalat lévén egyedülállóan alkalmasak vagyunk arra, hogy strapabíró mobil-számítástechnikai megoldásokat szállítsunk ipari és gyártási döntéshozóknak a napjaink digitálisan támogatott gyártósorai és a terepen dolgozó karbantartók, technikusok és üzemeltetési szakemberek kiszolgálására.

Az ipari és gyártószervezetek az alábbi helyzetekben váltanak TOUGHBOOK eszközökre:

  • Munkafolyamatok észszerűsítése és termelékenység javítása
  • A hibák visszaszorítása a nagyobb pontosság révén
  • Folyamatok automatizálása a gyártási sebesség és minőség javítása érdekében
  • A karbantartási igény csökkentése
  • Kevesebb váratlan leállás és hosszabb üzemidő

A Panasonic TOUGHBOOK számítógépek nyolcszor megbízhatóbbak, mint az átlagos, strapabíró funkciók nélküli ipari notebookok*

*A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást eredményeznek a vállalkozások számára, White Paper

Gyártás 4.0

A digitális technológiák terjedése nyomán globális szinten átalakulóban van a gyártótevékenység.

Versenyelőnyük megőrzése érdekében a gyártóvállalatoknak észszerűsíteniük kell működésüket, és a lehető legalacsonyabb szintre kell szorítaniuk a költséges leállások előfordulását. Mindeközben még termékeik minőségét is magas szinten kell tartaniuk.

Ezért minden eddiginél fontosabbá vált a folyamatok M2M kommunikáción alapuló digitalizálása. A megfelelő mobil-számítástechnikai megoldás kiválasztása kritikus sikertényező.

A Panasonic strapabíró számítástechnika terén felhalmozott tapasztalatait és szakértelmét hasznosító TOUGHBOOK egyedülálló értéket kínál az iparág számára. Segítségével ügyfeleink észszerűsíthetik munkafolyamataikat és javíthatják teljesítményüket.

Strapabíró TOUGHBOOK notesz-/táblagépeink és kézi számítógépeink kiválóan használhatók az alábbi területeken:

Gyártósorok

Karbantartás, javítás, üzemeltetés (MRO)

Termelési raktárgazdálkodás

Kevesebb leállás és nagyobb hatékonyság

A gyártóipari környezetben a gyártási üzemidő növelése az egyik legnagyobb kihívás. Ha a munkatársakat TOUGHBOOK mobileszközökkel szerelik fel, a folyamatokat automatizálva megvalósítható a lehető legészszerűbb működés. A papír és a toll kiiktatásával megszűnnek a kézírás okozta hibák, a dolgozók pedig azonnali hozzáférést kapnak a tervezési, ütemezési, feladatvégzési és útvonalválasztási adatokhoz.

A termelőeszközök előrejelző karbantartása

A TOUGHBOOK eszközökön futó előrejelző karbantartási szoftverek segítségével korán észlelhetők a gépek hibái, így nő az üzemidő, és csökken a javításhoz szükséges anyagok és alkatrészek mennyisége.

A dolgozók megoszthatják egymással a fontos információkat – a gépek állapotára és a hibákra vonatkozó jelentéseket, a javítási útmutatókat, az alkatrészek adatait, a tényadatokat és az RFID-infrastruktúrával kapcsolatos információkat.

Gördülékeny raktári működés

A készletszoftvert strapabíró kézi számítógépen futtatva a mobil dolgozók valós időben hozzáférnek a kritikus hely- és készletinformációkhoz. Az árufogadástól és -mozgatástól kezdve a különböző tételek megrendeléséig és elindításáig a TOUGHBOOK eszközök minden lépésnél pontosabb komissiózást és csomagolást, gyorsabb begyűjtést és kiszállítást, valamint kifogástalan leltározást és újrakészletezést tesznek lehetővé.

Szerviz és diagnosztika

A szerviztechnikusok eszközeinket diagnosztikai megoldásként használva egyszerűen csatlakoztatják őket a szervizt igénylő géphez. A táblagép használható a firmware frissítésére, jelentősen javítva ezzel az első próbálkozásra kijavított hibák arányát és a minőséget.

A megnövelt akkumulátorteljesítménytől és az optimális csatlakozástól kezdve a legújabb operációs rendszerekig minden területen dedikált kiegészítőket kínálunk, és garantáljuk a védettséget a rezgéssel, a leejtéssel, a vízzel és a porral szemben. A TOUGHBOOK eszközök funkciói tökéletesen kiszolgálják az ipari és gyártási környezetet.

Tudjon meg többet az iparról és a gyártásról

Lépjen kapcsolatba velünk

Más szektorok

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk