Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Kiskereskedelmi szakembereknek

Többcélú mobil PC-megoldások kiskereskedelmi alkalmazásra

A Panasonic TOUGHBOOK új szintre emeli a többfunkciós teljesítményt. Akár bolti eladótérben, étteremben, kültéren vagy raktárban használják őket, a TOUGHBOOK eszközök tökéletesen támogatják a kiskereskedelmi működést.

A modellválaszték minden tagja lehetővé teszi a kiskereskedelmi vállalatok számára a sikerhez elengedhetetlen többcsatornás ügyélmény nyújtását.

A TOUGHBOOK eszközökkel és szoftverekkel a dolgozók sokféle interakciót és érintkezési pontot kezelhetnek, ötvözve egymással a kiskereskedelem fizikai és digitális, online világának lehetőségeit.

A korábbi Panasonic készülékek jól szolgáltak minket, és nem haboztunk a Panasonic partnerei lenni ennél az új bevezetésnél.*

Dave Wood Végrehajtás-fejlesztési menedzser Ocado
*Az Ocado FZ-M1-es esettanulmányából

A TOUGHBOOK kiskereskedelmi technológiájával Ön is maximális kényelmet és kiszolgálást nyújthat üzlete vagy étterme minden látogatójának, és növelheti elkötelezettségüket.

A kiskereskedelmi vállalatok akkor váltanak TOUGHBOOK eszközökre, amikor az alábbiakra van szükségük:

 • Valós idejű információ-hozzáférés
  Részletes termékinformációk a vásárlóknak és a felülértékesítési lehetőségek maximális hasznosítása az eladás helyén.
 • Masszív, mégis könnyű mobileszköz
  Ergonomikus, strapabíró megoldás, amely jól tűri a bolti és a raktári környezetekre jellemző nagy igénybevételt.
 • Több alkalmazás kezelésének képessége egy eszközön
  Többek között a hosszú akkumulátor-üzemidőnek, az integrált vonalkódolvasónak és a Windows OS-ben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázásának köszönhetően.

Villámgyorsétterem

Kevés olyan környezet van, ahol annyira kritikus lenne az azonnali, hatékony és rugalmas kiszolgálás, mint egy gyorsétteremben. A TOUGHBOOK alkalmazkodó és reszponzív technológiája a pultnál és az asztalok között cikázva egyaránt felbecsülhetetlenül hasznos.

A felhasználó több feladatot elvégezhet egy eszközön – felveheti a rendeléseket, tájékoztatást adhat a menüről, kezelheti a készleteket, foglalást rögzíthet stb.

A jól látható érintőképernyő és a digitalizáló toll mind a mobil munkatársak, mind a vendégek számára egyszerűsíti a folyamatot.

A könnyű és kiváló csatlakozási lehetőségeket kínáló eszközzel az eladótérben felvehetők a rendelések, ha hosszú sorok alakulnak ki a pultoknál, így megszűnik a várakozás okozta frusztráció, és fenntartható a vevők egyenletes áramlása.

Felturbózott szupermarket

Egy szupermarket működésének támogatása nem könnyű feladat. Folyamatosan változnak az akciók, a termékeket kifogástalanul kell kezelni, és a színvonalas vevőkiszolgálás is alapkövetelmény. TOUGHBOOK eszközök birtokában a munkatársak hozzájutnak a munkájukhoz szükséges teljes körű támogatáshoz és információkhoz.

 • Az online jelenlét és a fizikai világ szolgáltatásai integrálhatók egymással, és valós időben érhetők el a frissítések és az információk.
 • A technológiával segített eladás felfuttatja az árbevételt: a tájékozott munkatársak közvetlen útmutatást adhatnak a vevőknek a termékekről és az akcióról, tovább erősítve ezzel a márkahűséget, és ösztönözve a rendszeres és egyre nagyobb értékű vásárlásokat.
 • Az önálló árleolvasás és termékinformáció-lekérés képessége erősíti a vásárlói elégedettséget.
 • A beépített vonalkódolvasók, a valós idejű csatlakozás és a back-office rendelési rendszerekkel és POS-terminálokkal folytatott kommunikáció javítja a készletgazdálkodást.

A jövőre felkészített kiskereskedelem

A vállalkozás saját digitális jelölési megoldásaival és értékesítéstámogató rendszereivel integrált, strapabíró TOUGHBOOK táblagépek a működés szinte minden területét támogatják, az árubeszállítástól és a készletgazdálkodástól kezdve az eladáshelyi tevékenységekig és a promóciókig.

 • A készlethiányos termékekre is leadható velük rendelés, és az új termékek is egyszerűen előrendelhetők.
 • A vevők elektronikus katalógusokból tájékozódhatnak, interaktív funkciókat és részletes termékkalauzokat vehetnek igénybe, hogy hozzájussanak a döntéseiket megkönnyítő információkhoz, és visszatérve egyre nagyobb értékben vásároljanak.
 • A munkatársak minden eszközt megkapnak ahhoz, hogy a bolti környezet bármely pontján biztosítsák a vásárlók által elvárt pontos és azonnali támogatást.
 • A TOUGHBOOK integrált vonalkódolvasóival, kivételes csatlakozási jellemzőivel és hosszú akkumulátor-üzemidejével valós időben megoszthatók a készletadatok, ami hatékonyabb készletgazdálkodást tesz lehetővé.

Tudjon meg többet a kiskereskedelemről

Lépjen kapcsolatba velünk

Más szektorok

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk